Napisano 27 Wrzesień 200420 l Elo powróciłem ostatnio do prac kolorowych no i wczoraj wydziargałem sobie coś takiego :) Praca wykonana na tekturze, narzędzie pracy to kredki (póki co nie mam kasy na pastele :/). poizdr giorgione
Napisano 27 Wrzesień 200420 l fajne! mógłbyś to przerzucić na kompa i podrasować w PS albo pobawić się tabletem :)
Napisano 28 Wrzesień 200420 l A po co odrazu podrasowywać w PS ? fajnie jest jak jest, nie wszystko trzeba odrazu przetwarzać cyfrowo z uporem maniaka ;) Bardzo ciekawe kolorki i koncept.
Napisano 28 Wrzesień 200420 l mogbys powiedziec jaki to format? i zamiescic troche wiecej kredek? :> ostatnio mnie kredki dosc interesuja :)
Napisano 28 Wrzesień 200420 l Autor dzieki za uwagi format , hmmm, 25x20 cm. a jeśli chodzi o kredki zwinąłem młodszemu bratu i już na mnie krzyczeli :D Niedługo powrzucam jeszcze kilka kolorowych pracek. pozdr giorgione
Napisano 28 Wrzesień 200420 l fajne! mógłbyś to przerzucić na kompa i podrasować w PS albo pobawić się tabletem :) skoro to się znajduje w załączniku, a jestem tego pewien, bo to widzę (:P) to raczej zrzucił to na kompa ;]
Napisano 28 Wrzesień 200420 l Będziemy chyba musieli ci załatwić te pastele, bo jak już kredkami potrafisz zrobić fajny rysunek to pastelami będziesz wymiatał! :D pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200420 l Spróbój może kredkami akwarelowymi. Będzie ciekawszy efekt niż pastelami. I szczegóły można zachować.
Napisano 1 Październik 200420 l Fajne. Troszkę sztywno wygląda ubranko do reszty ale ogolnie ok. Pozdrówka.
Napisano 2 Październik 200420 l fajne, fajne, jak dla mnie mozna by dodac jeszcze gdzieniegdzie czerń- w szczegolnie zacienionych miejscach itp.. wtedy pracka pyla by bardziej przestrzenna
Napisano 7 Październik 200420 l ciekawe jak by to wygladalo w 3D? ja na moj gust to cos na miejscu ust bylo by nie teges. reszta bardzo ciekawie by sie prezentowala. I think. pozdr