Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Elo powróciłem ostatnio do prac kolorowych no i wczoraj wydziargałem sobie coś takiego :)

Praca wykonana na tekturze, narzędzie pracy to kredki (póki co nie mam kasy na pastele :/).

alien.jpg

poizdr

giorgione

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajne! mógłbyś to przerzucić na kompa i podrasować w PS albo pobawić się tabletem :)

Napisano

A po co odrazu podrasowywać w PS ? fajnie jest jak jest, nie wszystko trzeba odrazu przetwarzać cyfrowo z uporem maniaka ;) Bardzo ciekawe kolorki i koncept.

Napisano

mogbys powiedziec jaki to format? i zamiescic troche wiecej kredek? :> ostatnio mnie kredki dosc interesuja :)

Napisano
  • Autor

dzieki za uwagi

format , hmmm, 25x20 cm.

a jeśli chodzi o kredki zwinąłem młodszemu bratu i już na mnie krzyczeli :D

Niedługo powrzucam jeszcze kilka kolorowych pracek.

pozdr

giorgione

Napisano
fajne! mógłbyś to przerzucić na kompa i podrasować w PS albo pobawić się tabletem :)

skoro to się znajduje w załączniku, a jestem tego pewien, bo to widzę (:P) to raczej zrzucił to na kompa ;]

Napisano

Będziemy chyba musieli ci załatwić te pastele, bo jak już kredkami potrafisz zrobić fajny rysunek to pastelami będziesz wymiatał! :D

pozdr

Napisano

Spróbój może kredkami akwarelowymi. Będzie ciekawszy efekt niż pastelami. I szczegóły można zachować.

Napisano

Fajne.

Troszkę sztywno wygląda ubranko do reszty ale ogolnie ok.

Pozdrówka.

Napisano

fajne, fajne, jak dla mnie mozna by dodac jeszcze gdzieniegdzie czerń- w szczegolnie zacienionych miejscach itp.. wtedy pracka pyla by bardziej przestrzenna

Napisano

ciekawe jak by to wygladalo w 3D?

ja na moj gust to cos na miejscu ust bylo by nie teges. reszta bardzo ciekawie by sie prezentowala. I think.

pozdr