speed1988 Napisano 22 Grudzień 2014 Share Napisano 22 Grudzień 2014 - - - Połączono posty - - - Modelowanie głowy pirata w trakcie postaram się zrobić jak najlepiej potrafię, wycisnę ostatnie poty z mojego komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 22 Grudzień 2014 Share Napisano 22 Grudzień 2014 Uszu zapomniałeś. To byłem ja, Captain Obvious. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 22 Grudzień 2014 Share Napisano 22 Grudzień 2014 Oczy zmniejsz. Proporcje sprawdzaj z wylaczonana perspektywa lub oddalaj glowe dosc mocno bo Zbrush ma tendencje do przklamywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed1988 Napisano 28 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2014 Modelowanie w trakcie planuję zrobić brodę, oraz kapelusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed1988 Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed1988 Napisano 5 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Styczeń 2015 Share Napisano 5 Styczeń 2015 Podobny do Barbossy z Piratów z Karaibów. Zwłaszcza nochal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi