Napisano 27 Wrzesień 200420 l wow :o podoba mi sie i to nawet bardzo :) nie mam do niczego zastrzezen.
Napisano 27 Wrzesień 200420 l kolano mu sie dziwnie zgina z reka chyba tez cos nie tak ale pozatym podaba mi sie co to bedzie za animacja?
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Autor jestem na kafeii więc czasu mam mało animacia no więc są to dwie postacie zapała i zaciera taki sobie concept poprostu musze pocwiczy animowanie postaci
Napisano 27 Wrzesień 200420 l hoho, no no.. zapowiada sie pajączek ciekawie. popraw koniecznie jego teksturę, a będzie naprawdę interesująco. nie garb się! kup pajączek!
Napisano 28 Wrzesień 200420 l hm co do spidera to jak dla mnie troche to wszystko sie zlewa w jedno, mimo to calkiem kul :)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l dość dobre - razi mnie tylko zgięcie po drugiej stronie jego lewego kolana - pozdro
Napisano 1 Październik 200420 l fajny spider mana;) jedyne do czego mam zastrzezenia to to ze postac troche zlewa sie z tlem pozatym niezla robota. pozdr
Napisano 6 Listopad 200420 l Jak dla mnie bomba:). Jeśli chodzi o mnie to juz zacieram ręce i czekam na animacje:)
Napisano 6 Listopad 200420 l to spider po kontakcie z venomem niezly ale nie spiderman tylko venom :D
Napisano 6 Listopad 200420 l Imo moglbys sie z materialem pobawic zeby sipider nie wygladal jakby struj na hallowen ubral, ogolnie bardzo fajny.
Napisano 28 Listopad 200420 l Podoba mi sie ale wedlug mnie ma za duże wybrzuszenie na oku.A tak wogule jest spoko. Pozdrawiam
Napisano 28 Listopad 200420 l Fajny tyklo ta jego lewa ręka to jakoś tak sztywno wygląda :). Ale nieruszaj z nim nic bo jest taki orginalny ^^. Móglbyś zamiast tego czarnego zrbić jakiegoś normalnego z tłem wierzowca.
Napisano 29 Listopad 200420 l Mi sie bardzo podoba...fajny klimacik...wyglada jakby spider wpadl we wlasna siec :)