mikeb Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Ćwiczenie w modelowaniu i renderingu. Co o tym sądzicie? Software: Blender, Octane Render, Photoshop m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akierek Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Nieźle :) Uwidocznione detale, dbalość o szczegóły naprawde dobra. Tylko nie pasuje mi material poduszek. Nadałbym tam więcej chropowatości, ktore jeszcze zwiekszylyby realizm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporal Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Fajny model, dziwna prezentacja, tak bym to ocenil. Powinienes pokazac cale sluchawki a nie oswietlic tylko jednen obszar, a reszte przykryc ciemnoscia :/. W animacji to moze by to przeszlo, ale w statycznym ujeciu wyglada to dosc dziwnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Bardzo fajnie wyszlo :). Fajne kontrasty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeb Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Dziękuję za komentarze ;) Fakt, poduchy są do zmiany, walczyłem bumpem i normalami ale koniec końców nie udało mi się uzyskać zamierzonego efektu. Będzie v2 ;) m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z3Piotr Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Dziś w max 3d: Słuchawki akg z blendera Moja ocena tego jest taka: Temporal, rzeczywiście świecenie w jedno miejsce to średni pomysł, ale tylko na pierwszym renderze. Moim zdaniem na pozostałych sprawdza się świetnie (2,6,7) Mikeb, bardzo ładny i czysty model, dbałość o szczegóły jest wielka. Mówię jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts