JunioR Napisano 21 Styczeń 2015 Share Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, przedstawiam wizualizacje wnętrza, które udało mi się wykonać w wolnym czasie. . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 21 Styczeń 2015 Share Napisano 21 Styczeń 2015 Hej, Wieki Was tutaj nie widziałem. Ładny powrót chłopaki! Bardzo przyjemne kolory i klasycznie, niby są głębokie czernie i białe przepalenia a wszystko widać - brawo [znak rozpoznawczy waszych renderów :)]. Bardzo dobrze się na to patrzy! Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 21 Styczeń 2015 Share Napisano 21 Styczeń 2015 Bardzo mi się podoba! Klimat pierwsza klasa :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 22 Styczeń 2015 Share Napisano 22 Styczeń 2015 Super klimatyczne prace! Jaki renderer VRay, Corona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2015 hi, Michał- Dziękuję kolego, fajnie że wpadłeś zostawić swój komentarz. Rzeczywiście na forum bardzo rzadko się pojawiamy, ale mam nadzieję, że uda się częściej coś postować :) xmass- Dzięki, fajnie że klimat się spodobał, na tym starałem się najbardziej skupić. pionix- Dzięki Piter! Tym razem Corona, Vray jest passé ;) 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 22 Styczeń 2015 Share Napisano 22 Styczeń 2015 Czy Corona jest na tyle wszechstronna i szybka że da radę zastąpić całkowicie VRay'a? Muszę ją w końcu przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 22 Styczeń 2015 Share Napisano 22 Styczeń 2015 JuniorR - dużo postprodukcji było w PS? Bo bardzo soczyste kolory wyszły, szczególnie drewno w kuchni na ścianach, i podłoga w sypialni wyszła super (wszystko jest super, ale żywe kolory w tych miejscach najbardziej mi się podobają). Też używam Corony i to codziennie w pracy, ale zawsze mam jazdę z teksturami i kolorami spranymi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2015 pionix- Ciężko powiedzieć, czy zastąpi Vray`a, jednak dla mnie Corona ma spoko ustawianie materiałów, co przypadło mi do gustu. Sam rendering jakoś szczególnie się nie różni, zwłaszcza jeśli renderujesz BT lub PTT w Vray`u. Hris- Dzięki bardzo! Szczerze to dużo w PS nie było, same kolory wyszły takie dzięki HDRI map i może kontraście w samym rendererze. Jeśli wychodzą Ci za bardzo blade/mdłe materiały to zmniejsz moc wpadającego światła do sceny i pokombinuj z reflectami/IORem w shaderze. 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 7 Luty 2015 Share Napisano 7 Luty 2015 Witam, Ładne kompozycje, bardzo dobrze dobrane kolor i dodatki – spójny projekt jeden z lepszych od dłuższego czasu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artcore Napisano 7 Luty 2015 Share Napisano 7 Luty 2015 Świetne, bardzo realistyczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Luty 2015 Autor Share Napisano 10 Luty 2015 Marcin Pająk- Dzięki za komentarz, miło słyszeć ;) artcore- Dziękuję ! 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol755 Napisano 23 Luty 2015 Share Napisano 23 Luty 2015 Powiesz może w czym robiłeś zagniecenia na sofie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi