JunioR Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Witam, przedstawiam wizualizacje wnętrza, które udało mi się wykonać w wolnym czasie. . Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalNowak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Hej, Wieki Was tutaj nie widziałem. Ładny powrót chłopaki! Bardzo przyjemne kolory i klasycznie, niby są głębokie czernie i białe przepalenia a wszystko widać - brawo [znak rozpoznawczy waszych renderów :)]. Bardzo dobrze się na to patrzy! Pozdrawiam M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmass Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Bardzo mi się podoba! Klimat pierwsza klasa :) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionix Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Super klimatyczne prace! Jaki renderer VRay, Corona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 hi, Michał- Dziękuję kolego, fajnie że wpadłeś zostawić swój komentarz. Rzeczywiście na forum bardzo rzadko się pojawiamy, ale mam nadzieję, że uda się częściej coś postować :) xmass- Dzięki, fajnie że klimat się spodobał, na tym starałem się najbardziej skupić. pionix- Dzięki Piter! Tym razem Corona, Vray jest passé ;) 5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionix Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Czy Corona jest na tyle wszechstronna i szybka że da radę zastąpić całkowicie VRay'a? Muszę ją w końcu przetestować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hris Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 JuniorR - dużo postprodukcji było w PS? Bo bardzo soczyste kolory wyszły, szczególnie drewno w kuchni na ścianach, i podłoga w sypialni wyszła super (wszystko jest super, ale żywe kolory w tych miejscach najbardziej mi się podobają). Też używam Corony i to codziennie w pracy, ale zawsze mam jazdę z teksturami i kolorami spranymi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 pionix- Ciężko powiedzieć, czy zastąpi Vray`a, jednak dla mnie Corona ma spoko ustawianie materiałów, co przypadło mi do gustu. Sam rendering jakoś szczególnie się nie różni, zwłaszcza jeśli renderujesz BT lub PTT w Vray`u. Hris- Dzięki bardzo! Szczerze to dużo w PS nie było, same kolory wyszły takie dzięki HDRI map i może kontraście w samym rendererze. Jeśli wychodzą Ci za bardzo blade/mdłe materiały to zmniejsz moc wpadającego światła do sceny i pokombinuj z reflectami/IORem w shaderze. 5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPająk Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Witam, Ładne kompozycje, bardzo dobrze dobrane kolor i dodatki – spójny projekt jeden z lepszych od dłuższego czasu. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
artcore Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Świetne, bardzo realistyczne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Marcin Pająk- Dzięki za komentarz, miło słyszeć ;) artcore- Dziękuję ! 5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol755 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Powiesz może w czym robiłeś zagniecenia na sofie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts