JunioR Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, przedstawiam wizualizacje wnętrza, które udało mi się wykonać w wolnym czasie. . Pozdr.
MichalNowak Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Hej, Wieki Was tutaj nie widziałem. Ładny powrót chłopaki! Bardzo przyjemne kolory i klasycznie, niby są głębokie czernie i białe przepalenia a wszystko widać - brawo [znak rozpoznawczy waszych renderów :)]. Bardzo dobrze się na to patrzy! Pozdrawiam M.
xmass Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Bardzo mi się podoba! Klimat pierwsza klasa :) Pozdrawiam.
pionix Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 Super klimatyczne prace! Jaki renderer VRay, Corona?
JunioR Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Napisano 22 Styczeń 2015 hi, Michał- Dziękuję kolego, fajnie że wpadłeś zostawić swój komentarz. Rzeczywiście na forum bardzo rzadko się pojawiamy, ale mam nadzieję, że uda się częściej coś postować :) xmass- Dzięki, fajnie że klimat się spodobał, na tym starałem się najbardziej skupić. pionix- Dzięki Piter! Tym razem Corona, Vray jest passé ;) 5!
pionix Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 Czy Corona jest na tyle wszechstronna i szybka że da radę zastąpić całkowicie VRay'a? Muszę ją w końcu przetestować.
Hris Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 JuniorR - dużo postprodukcji było w PS? Bo bardzo soczyste kolory wyszły, szczególnie drewno w kuchni na ścianach, i podłoga w sypialni wyszła super (wszystko jest super, ale żywe kolory w tych miejscach najbardziej mi się podobają). Też używam Corony i to codziennie w pracy, ale zawsze mam jazdę z teksturami i kolorami spranymi :(
JunioR Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Napisano 23 Styczeń 2015 pionix- Ciężko powiedzieć, czy zastąpi Vray`a, jednak dla mnie Corona ma spoko ustawianie materiałów, co przypadło mi do gustu. Sam rendering jakoś szczególnie się nie różni, zwłaszcza jeśli renderujesz BT lub PTT w Vray`u. Hris- Dzięki bardzo! Szczerze to dużo w PS nie było, same kolory wyszły takie dzięki HDRI map i może kontraście w samym rendererze. Jeśli wychodzą Ci za bardzo blade/mdłe materiały to zmniejsz moc wpadającego światła do sceny i pokombinuj z reflectami/IORem w shaderze. 5!
MPająk Napisano 7 Luty 2015 Napisano 7 Luty 2015 Witam, Ładne kompozycje, bardzo dobrze dobrane kolor i dodatki – spójny projekt jeden z lepszych od dłuższego czasu. pozdrawiam
JunioR Napisano 10 Luty 2015 Autor Napisano 10 Luty 2015 Marcin Pająk- Dzięki za komentarz, miło słyszeć ;) artcore- Dziękuję ! 5!
karol755 Napisano 23 Luty 2015 Napisano 23 Luty 2015 Powiesz może w czym robiłeś zagniecenia na sofie ??
Rekomendowane odpowiedzi