Sebazx6r Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 Bardzo ładnie model mógłby być lepszy ale broni się renderem. Ogólnie super.
Pawlito Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 Dać o jeden samochód mniej, czyli ten co jest z przodu w miejsce tego po lewo i odkryć całkiem ten co stoi tyłem, to by trochę czytelniejszy kadr był. Ale może testowałeś i tak wychodziło lepiej. Fajna estakada bez filarów.
plasti Napisano 31 Styczeń 2015 Autor Napisano 31 Styczeń 2015 dzięki!!! co do samego modelu to wiem ze nie jest idealny, najwięcej problemu sprawiły mi okolice klamek w drzwiach, w momencie gdy trzeba było wyciąć kształt na klamkę to te okolice zaczęły mi się sypać aż do samego światła z tyłu, tak wiec jak moglem wyprostowałem i tak to właśnie wyszło...
pecet Napisano 31 Styczeń 2015 Napisano 31 Styczeń 2015 Okolic klamek w sumie nie widać, ale rzuca się w oczy odpadająca nakładka na próg i brak grubości słupków we wnętrzu. A tak ogólnie oceniając model i render to całkiem nieźle wyszło.
plasti Napisano 1 Luty 2015 Autor Napisano 1 Luty 2015 nie do konca rozumiem z ta nakladka na prog, a grubosc slupkow rzeczywiscie mala, teraz dopiero zauwazylem :D
plasti Napisano 6 Luty 2015 Autor Napisano 6 Luty 2015 dorzucam ujecie/prace ktora jednoczesnie jest zapowiedzia krotkiej animacji :)
pecet Napisano 6 Luty 2015 Napisano 6 Luty 2015 nie do konca rozumiem z ta nakladka na prog, a grubosc slupkow rzeczywiscie mala, teraz dopiero zauwazylem :D wydawało mi się, że za bardzo odstaje zwłaszcza między tylnymi drzwiami a nadkolem, ale sprawdziłem na zdjęciach i faktycznie tak to mniej więcej wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi