Napisano 19 Luty 201510 l Cześc wszystkim, ostatnio skończyłem w końcu swoja nową stronę: http://www.vishaven.com. Zacząłem szukać firm zajmujących się pozycjonowaniem i okazało się, że stron typu OnePage nie da się pozycjonować... Musze przerobić ją jako sztandarową stronę z podstronami itp. Tylko, że wtedy stracę wszystkie te bajerki. No i kurde mam problem, może ktoś coś poradzić?
Napisano 19 Luty 201510 l musiałbyś wprowadzić jakieś linkowanie - nawet na jednej stronie mozna to zrobić. Teraz nie mozesz wysłać klientowi linka do realizacji, bo masz tylko 1link. Nie masz nawet strona#realizacje czy czegokolwiek. Ale faktycznie jak się myśli o pozycjonowaniu to robi sie zupełnie inne strony. Na pocieszenie powiem, że pozycjonowanie to nie najlepszy pomysł w tym biznesie na pozyskiwanie klientów. Zmien Service na Services oraz Client na Clients
Napisano 19 Luty 201510 l Autor Dzięki OlaF! Szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej, zanim zacząłem robić taką stronę... Ps. Dzięki też z poprawki... Sto razy czytałem tekst żeby znaleźć błąd, i widać nic to nie dało.
Napisano 11 Maj 20168 l kolejne januszostwo marketingu - tym razem nie ma sygnaturki, ale link do strony domowej w profilu jest :D
Napisano 12 Maj 20168 l Autor Heheh, wczoraj się zdziwiłem, że ktoś odkopał stary temat, a tu proszę Herbalife :D No nic, będę sie kontaktował, żeby przebudowali stronę :)
Napisano 4 Kwiecień 20195 l Złoty szpadel, za odkopanie kilkuletniego watku. Zdobywają "marketingowcy" Gratulacje :D