February 19, 201510 yr Cześc wszystkim, ostatnio skończyłem w końcu swoja nową stronę: http://www.vishaven.com. Zacząłem szukać firm zajmujących się pozycjonowaniem i okazało się, że stron typu OnePage nie da się pozycjonować... Musze przerobić ją jako sztandarową stronę z podstronami itp. Tylko, że wtedy stracę wszystkie te bajerki. No i kurde mam problem, może ktoś coś poradzić?
February 19, 201510 yr musiałbyś wprowadzić jakieś linkowanie - nawet na jednej stronie mozna to zrobić. Teraz nie mozesz wysłać klientowi linka do realizacji, bo masz tylko 1link. Nie masz nawet strona#realizacje czy czegokolwiek. Ale faktycznie jak się myśli o pozycjonowaniu to robi sie zupełnie inne strony. Na pocieszenie powiem, że pozycjonowanie to nie najlepszy pomysł w tym biznesie na pozyskiwanie klientów. Zmien Service na Services oraz Client na Clients
February 19, 201510 yr Author Dzięki OlaF! Szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej, zanim zacząłem robić taką stronę... Ps. Dzięki też z poprawki... Sto razy czytałem tekst żeby znaleźć błąd, i widać nic to nie dało.
May 11, 20169 yr kolejne januszostwo marketingu - tym razem nie ma sygnaturki, ale link do strony domowej w profilu jest :D
May 12, 20169 yr Author Heheh, wczoraj się zdziwiłem, że ktoś odkopał stary temat, a tu proszę Herbalife :D No nic, będę sie kontaktował, żeby przebudowali stronę :)
April 4, 20196 yr Złoty szpadel, za odkopanie kilkuletniego watku. Zdobywają "marketingowcy" Gratulacje :D