tiger250 Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 Cześc wszystkim, ostatnio skończyłem w końcu swoja nową stronę: http://www.vishaven.com. Zacząłem szukać firm zajmujących się pozycjonowaniem i okazało się, że stron typu OnePage nie da się pozycjonować... Musze przerobić ją jako sztandarową stronę z podstronami itp. Tylko, że wtedy stracę wszystkie te bajerki. No i kurde mam problem, może ktoś coś poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 musiałbyś wprowadzić jakieś linkowanie - nawet na jednej stronie mozna to zrobić. Teraz nie mozesz wysłać klientowi linka do realizacji, bo masz tylko 1link. Nie masz nawet strona#realizacje czy czegokolwiek. Ale faktycznie jak się myśli o pozycjonowaniu to robi sie zupełnie inne strony. Na pocieszenie powiem, że pozycjonowanie to nie najlepszy pomysł w tym biznesie na pozyskiwanie klientów. Zmien Service na Services oraz Client na Clients Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger250 Napisano 19 Luty 2015 Autor Share Napisano 19 Luty 2015 Dzięki OlaF! Szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej, zanim zacząłem robić taką stronę... Ps. Dzięki też z poprawki... Sto razy czytałem tekst żeby znaleźć błąd, i widać nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janinapotoczek Napisano 10 Maj 2016 Share Napisano 10 Maj 2016 Strona do przebudowy żeby ją efektywnie pozycjonować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 11 Maj 2016 Share Napisano 11 Maj 2016 kolejne januszostwo marketingu - tym razem nie ma sygnaturki, ale link do strony domowej w profilu jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger250 Napisano 12 Maj 2016 Autor Share Napisano 12 Maj 2016 Heheh, wczoraj się zdziwiłem, że ktoś odkopał stary temat, a tu proszę Herbalife :D No nic, będę sie kontaktował, żeby przebudowali stronę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 4 Kwiecień 2019 Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Złoty szpadel, za odkopanie kilkuletniego watku. Zdobywają "marketingowcy" Gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi