seblen11 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Cześć, ...wklejam moja ostatnią pracę którą robiłem w wolnych chwilach. 3dmax, MD, Zbrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Marzec 2015 Share Napisano 7 Marzec 2015 Ale cisza a praca naprawdę sympatyczna ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 bardzo fajny materiał tej kurteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 Strasznie niska rozdzielczość, mało co widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 Sebazx6r> dziekuję, cieszę się że się podoba Maciek Jutrzenka> dzięki, chciałem osiągnąć efekt grubej folii BLADE> niestety na wyższej rozdzielczości widać same niedoróbki, chciałem wam tego oszczędzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irrekk Napisano 11 Marzec 2015 Share Napisano 11 Marzec 2015 Bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi