Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po wielkiej przerwie, chciałbym pobrać 3D Max. Wersja 30-dniowa jest dostępną na stronie Autodesku. Kiedyś coś tam kombinowałem na wersji 2013. Teraz mam pytanie. Jako że plik instalacyjny jest nie mały, doradźcie którą wersję teraz pobrać i zainstalować. Czy poszukać 2013 (z tego co pamiętam to stabilnie działała) czy może pobrać wersję 2015? lub 2014? Priorytetem oczywiście jest stabilność (żeby co parę minut się nie krzaczył)...

Windows 7 64bit, 8GB Ram, Radeon 7850

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :).

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jesli chodzi o wersje stabilna to wybierz wersje "Blender" ;). To oczywiscie zarcik. My w robocie dalej siedzimy na 2014 bo na 2015 byla tak zbugowana ze zdecydowalismy sie na kolejny numerek. Jesli chodzi o sama wersje 2014 to wiadomo czasami sie wywali ale tragedii nie ma. Ale to sa moje doswiadczenia. Niech sie jeszcze inni wypowiedza.

Napisano

Mam w firmie 2014 i 2015 i jak na razie z 2015 są ciągle jakieś problemy, a 2014 po zainstalowaniu wszystkich łatek jest jak na maxa całkiem stabilna :) Przynajmniej mi nie robi wywrotek częściej niż 2 razy w miesiącu natomiast 2015 mocno ma kłopoty z edytorem materiałów i wczytywaniem dużych tekstur.

HEHEHE a tu autodesk już straszy wersją 2016 :D

Napisano
  • Autor

Oczywiście dzięki za wszystkie odpowiedzi i w sumie teraz szukam wersji 2014. Szkoda czasu na 2015 skoro zgodnie większość twierdzi że masa bugów itp.

Oczywiście proszę o kolejną podpowiedź...czy na stronie Autodesku znajdę trail 2014? Bo w sekcji downloadu to tylko i wyłącznie wersję 2015 mi załącza i nie znalazłem żadnego linka na 2014.

Napisano
  • Autor

Super. Zainstalowałem wersję 2014 i w czasie instalacji pobrałem Service Pack 5, który się również zainstalował. I teraz pytanie mam (bo tutaj ludzie obyci w temacie). Czy muszę szukać SP 1/2/3/4? Czy SP5 już posiada wszystkie łatki które dotychczas wyszły? Dzięki za ponowne odpowiedzi :)

Edytowane przez AccessX