Trisquote Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Witam! Kolejny samochód ode mnie ,jak w tytule Honda NSX 2016.Model wykonany dla Squira. Rendery dla siebie,do portfolio. Scenki ,które użyłem to oczywiście pochodzą od Evermotion, jedynie co, to pobawiłem się z oświetleniem i ustawieniami samego rendera :) Materiały na samochód moje, no i to tyle ;) Soft: 3ds max + Vray + PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger250 Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Jak dla mnie to cudo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Rig shot tylko dobry za to detale super. W rig shocie zrobiles blad blurujac tlo w PSie i maskujac jego sile. Juz lepiej zrobic kilka warst z rozna dlugoscia motion blura i przemieszac je ze soba.. w przypadku braku virtual riga. Tak czy siak super robota, zwlaszcza ze model Twoj. edit: wgral mi sie dopiero tyl/bok. Extra tez :) jak detale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 24 Marzec 2015 Autor Share Napisano 24 Marzec 2015 tiger250 dzięki! ptaszek dzięki! i jeszcze większe dziękuje za radę :) ciekawy sposób z tym miksowaniem blura na kilku warstwach, spróbuje przy następnym projekcie ;) a jak nie to będzie trzeba się zaopatrzyć w virutal riga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 O zesz ty... :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 24 Marzec 2015 Autor Share Napisano 24 Marzec 2015 boltic o żesz what :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 Super. Ale ten lakier i odbicia strasznie slabe. W ogole brakuje flakow i przede wszystkim frenela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 Zdecydowanie lakier powinien być bardziej metaliczny niż plastikowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 26 Marzec 2015 Autor Share Napisano 26 Marzec 2015 Nie mogę się z wami nie zgodzić, że lakier jest za mało metaliczny. Właściwie od dawna to moja bolączką, przy następnym projekcie skupie się zdecydowanie bardziej na lakierze. W każdym dzięki za wytykanie błędów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Jak dla mnie to za duzo to odbija... Model miodzio. I zbliżenia tez fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 1 Kwiecień 2015 Share Napisano 1 Kwiecień 2015 excellent job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baska Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Pięknota! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi