Dante190884 Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Cześć Dostałem od klienta do wykonania scenkę do książki dla małych dzieci. Klient przesłał mi rysunek poglądowy. Chcę w związku z tym zadać pytanie innym grafikom. Pytanie jest bardzo proste: Co widzisz na tym rysunku?
jaceks Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Akcja dzieje zimą się w górach. Lejeń podszedł do kobity, a lejenica do faceta. Nawiązują nić przyjaźni chociaż facet jest wycofany ale popiera.
Dante190884 Napisano 24 Marzec 2015 Autor Napisano 24 Marzec 2015 Chciałem zaznaczyć jeszcze, że nie mam na myśli żadnego sarkazmu, i taki jest tu niepotrzebny. Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym. Przecież to tylko zdjęcie do książki dla małych dzieci.
uzumakishadow Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym. Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;)
Dante190884 Napisano 24 Marzec 2015 Autor Napisano 24 Marzec 2015 Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;) Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego?
zaki79 Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 A co mi tam. Zaryzykuję. "Na fronta!" - Pach! :p
Shogun 3D Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Mam wrażenie, że ktoś chciał dobrze, a wyszło jak zwykle. Powiedz klientowi, że bardzo dobrze zaznaczył zróżnicowanie planów: koza na pierwszym, facet na drugim, ale można by to inaczej... Eee, zaraz, to nie koza? Może lepiej nic mu nie mów, tylko przedstaw własny koncept.
uzumakishadow Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego? Za dużo internetów sprawi, że reguła 34 stanie się natrętną rzeczywistością ;)
gnacik Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Nie wiem czym dokładnie jest reguła 34, ale widzą ją tam :-) W sumie to pierwsze co mi przyszło do głowy... ale jestem normalny, aby nie było :-)
Dante190884 Napisano 31 Marzec 2015 Autor Napisano 31 Marzec 2015 Dzięki za odpowiedzi. Ostatecznie nie miałem psychicznej siły wykonać dokładnie scenkę z podtekstami seksualnymi, więc zamieniłem ją na coś naturalnego.
Rekomendowane odpowiedzi