Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Dostałem od klienta do wykonania scenkę do książki dla małych dzieci. Klient przesłał mi rysunek poglądowy. Chcę w związku z tym zadać pytanie innym grafikom. Pytanie jest bardzo proste: Co widzisz na tym rysunku?

Scena20_K.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Akcja dzieje zimą się w górach. Lejeń podszedł do kobity, a lejenica do faceta. Nawiązują nić przyjaźni chociaż facet jest wycofany ale popiera.

Napisano

Chciałem zaznaczyć jeszcze, że nie mam na myśli żadnego sarkazmu, i taki jest tu niepotrzebny.

Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym. Przecież to tylko zdjęcie do książki dla małych dzieci.

Napisano
Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;)

Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego?

Napisano

Mam wrażenie, że ktoś chciał dobrze, a wyszło jak zwykle. Powiedz klientowi, że bardzo dobrze zaznaczył zróżnicowanie planów: koza na pierwszym, facet na drugim, ale można by to inaczej...

Eee, zaraz, to nie koza?

Może lepiej nic mu nie mów, tylko przedstaw własny koncept.

Napisano

Nie wiem czym dokładnie jest reguła 34, ale widzą ją tam :-) W sumie to pierwsze co mi przyszło do głowy... ale jestem normalny, aby nie było :-)