Napisano 24 Marzec 201510 l Cześć Dostałem od klienta do wykonania scenkę do książki dla małych dzieci. Klient przesłał mi rysunek poglądowy. Chcę w związku z tym zadać pytanie innym grafikom. Pytanie jest bardzo proste: Co widzisz na tym rysunku?
Napisano 24 Marzec 201510 l Akcja dzieje zimą się w górach. Lejeń podszedł do kobity, a lejenica do faceta. Nawiązują nić przyjaźni chociaż facet jest wycofany ale popiera.
Napisano 24 Marzec 201510 l Autor Chciałem zaznaczyć jeszcze, że nie mam na myśli żadnego sarkazmu, i taki jest tu niepotrzebny. Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym. Przecież to tylko zdjęcie do książki dla małych dzieci.
Napisano 24 Marzec 201510 l Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym. Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;)
Napisano 24 Marzec 201510 l Autor Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;) Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego?
Napisano 24 Marzec 201510 l Mam wrażenie, że ktoś chciał dobrze, a wyszło jak zwykle. Powiedz klientowi, że bardzo dobrze zaznaczył zróżnicowanie planów: koza na pierwszym, facet na drugim, ale można by to inaczej... Eee, zaraz, to nie koza? Może lepiej nic mu nie mów, tylko przedstaw własny koncept.
Napisano 24 Marzec 201510 l Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego? Za dużo internetów sprawi, że reguła 34 stanie się natrętną rzeczywistością ;)
Napisano 25 Marzec 201510 l Nie wiem czym dokładnie jest reguła 34, ale widzą ją tam :-) W sumie to pierwsze co mi przyszło do głowy... ale jestem normalny, aby nie było :-)
Napisano 31 Marzec 20159 l Autor Dzięki za odpowiedzi. Ostatecznie nie miałem psychicznej siły wykonać dokładnie scenkę z podtekstami seksualnymi, więc zamieniłem ją na coś naturalnego.