Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć

Dostałem od klienta do wykonania scenkę do książki dla małych dzieci. Klient przesłał mi rysunek poglądowy. Chcę w związku z tym zadać pytanie innym grafikom. Pytanie jest bardzo proste: Co widzisz na tym rysunku?

Scena20_K.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Akcja dzieje zimą się w górach. Lejeń podszedł do kobity, a lejenica do faceta. Nawiązują nić przyjaźni chociaż facet jest wycofany ale popiera.

Napisano
  • Autor

Chciałem zaznaczyć jeszcze, że nie mam na myśli żadnego sarkazmu, i taki jest tu niepotrzebny.

Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym. Przecież to tylko zdjęcie do książki dla małych dzieci.

Napisano

Zastanawiam się, czy jest coś tutaj związanego z przekazem podprogowym.

Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;)

Napisano
  • Autor
Nie bo coś takiego nie istnieje, w każdym razie nie w taki sposób jaka jest obiegowa opinia o tym;)

Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego?

Napisano

Mam wrażenie, że ktoś chciał dobrze, a wyszło jak zwykle. Powiedz klientowi, że bardzo dobrze zaznaczył zróżnicowanie planów: koza na pierwszym, facet na drugim, ale można by to inaczej...

Eee, zaraz, to nie koza?

Może lepiej nic mu nie mów, tylko przedstaw własny koncept.

Napisano
Rozumiem, a czy doszukiwał byś się w takim rysunku aktu seksualnego?

Za dużo internetów sprawi, że reguła 34 stanie się natrętną rzeczywistością ;)

Napisano

Nie wiem czym dokładnie jest reguła 34, ale widzą ją tam :-) W sumie to pierwsze co mi przyszło do głowy... ale jestem normalny, aby nie było :-)

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi. Ostatecznie nie miałem psychicznej siły wykonać dokładnie scenkę z podtekstami seksualnymi, więc zamieniłem ją na coś naturalnego.