Wiśnia Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum więc proszę o wyrozumiałość. Dubiąc trochę w 3dsmax stworzyłem głowę, ludzkiej jeszcze nie przypomina, ale liczę że w krótce dzięki Waszym uwagom przybliży się do głowy człowieka:D Zamieszczam pierwsze rendery... Więcej na mojej biednej stronie ( w budowie), która jest miejscem dla mych prac, a nie jakimś super portalem:D:D:D http://s3d.w.interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 jak dla mnie ładna podoba mi się. (dlatego ze sam bym lepszej nie zrobił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 po rozlozeniu siatki i ogolnym wygladzie twarzy mniemam ze to zrobione na podstawie video tutka sdsmodeling ktory jest w rzeczy samej bardzo dobry ale niestety nie pokazuje jak dobrze edge lo0powac :| Twarz ma wiele bledow anatomicznych , ogolnie widac ze to twoje pierwsze glowy wiec nie marnuj czasu tylko pracuj pracuj pracuj , ogladaj prace i siatki innych grafikow znacznie od Ciebie lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 kiepściutko:( może podłoż jakieś zdjęcia pod siatkę w maxie, tl lepiej ci proporcje wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiśnia Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 Po następnych godzinach ślęczenia nad kompem, zamieszczam nowe rendery... Powiedzcie czy trochę lepiej to wygląda i co mam w niej zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 fajnie wygladaja oczy - jedno wklesle droogie wypookle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 kiedyś oglądałem program na discovery o takim śmiesznym plemieniu co krzywiło sobie od urodzenia głowy przykładając jakieś deseczki i sznureczki... wyglądało to do złudzenia podobnie... a tak na serio, to bez referek ani rusz, przykro mi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 w sumie to powiem ci że nie jest tak źle, i tak lepiej ode mnie, ale musisz jednak jeszcze trochę popracować, chyba w szczególnosci nad potylicą pozdo i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiśnia Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 Po dłuższej przerwie postanowiłem ponownie podubać przy mojej głowie. Wrzuciłęm sobie referki brata, hehe, ale już było troche za późno nie umiem wszystkiego pozmieniać, oto można powiedzieć finalny efekt pracy, ponieważ nie będę już go robił, musiał bym zacząć od początku, no cóż może kiedyś, narazie tylko to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ja tam sie nie znam leeko mi policzki nie pasuja i usta noi naokolo oka tylko nie wiem czy dobrze mowie poczekamy na reszte:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 jest o niebo lepiej niz bylo ;) pracuj z refkami nawet najprostszymi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 no, naprawde fajny obcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi