Pionier Napisano 14 Kwiecień 2015 Napisano 14 Kwiecień 2015 tadaam, ciekawy news, więcej tutaj: http://www.thefoundry.co.uk/products/nuke/non-commercial/ pozdr, p
Imperator Napisano 14 Kwiecień 2015 Napisano 14 Kwiecień 2015 oo w końcu wersja nuka na którą mnie stać :) ale w większości zastosować za duże działo jak dla mnie, AE mimo swoich bolączek jest często dużo szybszy do prostych rzeczy i ma milion pluginów "do it" :) no ale jak będę miał trochę czasu, czyli pewnie najwcześniej nigdy, to w końcu zobaczę co tam w nuku ciekawego :)
Monio Napisano 14 Kwiecień 2015 Napisano 14 Kwiecień 2015 Walczą o przetrwanie swoją największą kartą przetargową. Bardzo dobrze. Teraz czas na Modo! Nie mam nic wspólnego z compo ale od dłuższego czasu planowałem się pobawić Nukiem na potrzeby researchu (teksturki). Miło. :)
Ania Napisano 16 Kwiecień 2015 Napisano 16 Kwiecień 2015 Fajnie, jeśli ograniczenia ograniczają się do tego co piszą, to można w tym pracować.
Mortom Napisano 18 Kwiecień 2015 Napisano 18 Kwiecień 2015 Najpierw Fusion teraz Nuke... miło, miło się robi :)
Rekomendowane odpowiedzi