Posted April 19, 20159 yr Nie wiem czy widzieliście : https://www.youtube.com/watch?v=AJVIFfhGOkQ Jestem pod wrażeniem. To serio wygląda jak z lat 80 tych. Plus "Hoff" Film roku!
April 19, 20159 yr oni chba zbierali hajs na kickstarterze albo gdzieś, bo trailer jest nieźle 'stary'. Hasselhoff nieźle wybotoksowany.
April 19, 20159 yr Tak, jakis czas temu byla zbiorka kaski. To tylko teledysk - trailer do filmu to inna bajka. Wizualnie jak najbardziej '80s ale te przerysowania z dinozaurami, armiami i innymi rzeczami bardziej mi przypominaja dzisiejsze produkcje pokroju tych wszystkich Transformersow. W kazdym razie spoko projekt.
April 20, 20159 yr Generalnie można by wiele pisać na temat perfekcji tego teledysku ale jedna rzecz jest ciekawa - ten ziomek ma technikę kopnięć i uderzeń do perfekcji wypracowaną tak, jak ideał "mistrz karate" z lat '80. Tak jakby go wydrzeć z jakiegoś coin-up'a typu Fatal Fury. Fenomenalny projekt.
April 20, 20159 yr Wczoraj przechodzilem obok jakiejs restauracji gdzie w TV lecialy przeboje z lat 80. Wydawalo mi sie przedtem, ze przegieli troche z kolorami w kung fury, ale to raczej moje wspomnienia wyblakly :D
April 20, 20159 yr Też myślałem, że mocno przegięli z tą stylizacją, ale jak widać powyżej na materiale referencyjnym, bardzo mocno się hamowali albo filtrom w AE zabrakło skali :)