Napisano 19 Kwiecień 20159 l Nie wiem czy widzieliście : https://www.youtube.com/watch?v=AJVIFfhGOkQ Jestem pod wrażeniem. To serio wygląda jak z lat 80 tych. Plus "Hoff" Film roku!
Napisano 19 Kwiecień 20159 l oni chba zbierali hajs na kickstarterze albo gdzieś, bo trailer jest nieźle 'stary'. Hasselhoff nieźle wybotoksowany.
Napisano 19 Kwiecień 20159 l Tak, jakis czas temu byla zbiorka kaski. To tylko teledysk - trailer do filmu to inna bajka. Wizualnie jak najbardziej '80s ale te przerysowania z dinozaurami, armiami i innymi rzeczami bardziej mi przypominaja dzisiejsze produkcje pokroju tych wszystkich Transformersow. W kazdym razie spoko projekt.
Napisano 20 Kwiecień 20159 l Generalnie można by wiele pisać na temat perfekcji tego teledysku ale jedna rzecz jest ciekawa - ten ziomek ma technikę kopnięć i uderzeń do perfekcji wypracowaną tak, jak ideał "mistrz karate" z lat '80. Tak jakby go wydrzeć z jakiegoś coin-up'a typu Fatal Fury. Fenomenalny projekt.
Napisano 20 Kwiecień 20159 l Wczoraj przechodzilem obok jakiejs restauracji gdzie w TV lecialy przeboje z lat 80. Wydawalo mi sie przedtem, ze przegieli troche z kolorami w kung fury, ale to raczej moje wspomnienia wyblakly :D
Napisano 20 Kwiecień 20159 l Też myślałem, że mocno przegięli z tą stylizacją, ale jak widać powyżej na materiale referencyjnym, bardzo mocno się hamowali albo filtrom w AE zabrakło skali :)