graphic Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Nie wiem czy widzieliście : https://www.youtube.com/watch?v=AJVIFfhGOkQ Jestem pod wrażeniem. To serio wygląda jak z lat 80 tych. Plus "Hoff" Film roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 oni chba zbierali hajs na kickstarterze albo gdzieś, bo trailer jest nieźle 'stary'. Hasselhoff nieźle wybotoksowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Tak, jakis czas temu byla zbiorka kaski. To tylko teledysk - trailer do filmu to inna bajka. Wizualnie jak najbardziej '80s ale te przerysowania z dinozaurami, armiami i innymi rzeczami bardziej mi przypominaja dzisiejsze produkcje pokroju tych wszystkich Transformersow. W kazdym razie spoko projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Generalnie można by wiele pisać na temat perfekcji tego teledysku ale jedna rzecz jest ciekawa - ten ziomek ma technikę kopnięć i uderzeń do perfekcji wypracowaną tak, jak ideał "mistrz karate" z lat '80. Tak jakby go wydrzeć z jakiegoś coin-up'a typu Fatal Fury. Fenomenalny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Wczoraj przechodzilem obok jakiejs restauracji gdzie w TV lecialy przeboje z lat 80. Wydawalo mi sie przedtem, ze przegieli troche z kolorami w kung fury, ale to raczej moje wspomnienia wyblakly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceks Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Też myślałem, że mocno przegięli z tą stylizacją, ale jak widać powyżej na materiale referencyjnym, bardzo mocno się hamowali albo filtrom w AE zabrakło skali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi