Napisano 24 Maj 20159 l Pixar to nie jedyne studio, które prezentowało swój film na festiwalu w Cannes. Jakoś tak zupełnie bez echa u nas przeszły informacje o francuskim filmie Mały Książe - produkcji, której budżet szacuje się na 80 milionów dolarów. Tym samym film ten jest najdroższą francuską animacją. Pełna treść: Mały Książę - najdroższa francuska animacja
Napisano 24 Maj 20159 l jesli mam być szczery to d**y nie urywa, ale może we francji po prostu robocizna jest bardzo droga ;-)
Napisano 24 Maj 20159 l Widzialem trailer w kinie, swietnie to wygladalo. Edytowane 24 Maj 20159 l przez Traitor
Napisano 24 Maj 20159 l Autor @Azakiel: moim zdaniem wszystko na najwyższym poziomie i miło zobaczyć*taki film w trochę innej niż pixarowej stylistyce. Sprawdziłem kilka filmów DreamWorks. KungFuPanda miała $130mln budżetu.
Napisano 24 Maj 20159 l Okay, ale KungFu Panda to conajmniej jedna liga wyzej. Chociaz dla mnie Rango i tak nieprzebite.
Napisano 24 Maj 20159 l dla mnie oswietlenie/barwy bardzo niedopracowane. Szkoda, bo francuskie etiudy studentow sa pod wym wzgledem naprawde dojrzałe i mysle, ze wyrozniaja produkcje z naszego kontynentu.
Napisano 25 Maj 20159 l Uff... na szczęście tych samych grapsów co w Braciach Marx, Misiu Yogi i Pandzie nie będzie.
Napisano 25 Maj 20159 l kilka sekwencji wygląda ślicznie, to 3d w naszym świecie może nie urywa ale też nie razi. Całość wygląda obiecująco i nie ma co marudzić.