Napisano 10 Lipiec 20159 l Witam! Tym razem proste białe studio i trzy wersje samochodu Iveco Daily opisane na pierwszym obrazku. Model zrobiony dla Squira, renderki do portfolio. Pozdrawiam ;) Soft: 3ds max + Vray + PS + HDRI Light studio Edytowane 11 Lipiec 20159 l przez Trisquote
Napisano 10 Lipiec 20159 l Suuuper. Modele są takie czyściutki, shadery lakieru świetne:) Jak oświetlasz te cudeńka że na bokach (szczególnie 3 render, ten BUS do przewozu ludzi) ma takie świetne odbicia na lakierze. Brałbym w ciemno jakbym potrzebował 3D dostawczaka. Klasa robota. Pozdrawiam!
Napisano 11 Lipiec 20159 l Autor Dzięki wielkie Hris! Zapomniałem wcześniej dodać, że użyłem HDR Light studio do oświetlenia sceny :) Trochę zabawy z suwakami i masz taki refleks na bokach :) Edytowane 12 Lipiec 20159 l przez Trisquote
Napisano 11 Lipiec 20159 l super, rendery stylizacyjnie bardzo miłe dla oka. szare tło dobrze działa z kolorem lakieru. modele pierwsza klasa. ze słabszych rzeczy, mogłeś doświetlić wnętrze bo w kabinie kompletnie nic się nie dzieje. plastikom brak jakiejkolwiek faktury a materiał szyb jest zupełnie podstawowy. chociaż reflect on back side mogłeś załączyć. ;)
Napisano 12 Lipiec 20159 l Autor Dzięki za dobre opinie ;)! polka dot a Tobie jeszcze większe dzięki za wychwycenie tych rzeczy. Wnętrze nie bardzo chciałem pokazywać bo jest tam tylko prosty kształt typu "zapchaj dziura". Natomiast plastik i szyby to masz racje, poprawie przy następnym projekcie ;)
Napisano 12 Lipiec 20159 l Ogólnie zachwyt, ale mi np nie podoba się to światło na bokach. Wygląda jakby nie polakierowany.
Napisano 30 Lipiec 20159 l Autor Mofi może faktycznie to światło mogłoby być lepsze, każda uwaga/sugestia jest warta rozpatrzenia, dzięki ; )
Napisano 31 Lipiec 20159 l Oczywiście modele i rendery klasa, natomiast nierealistycznie wygląda materiał opon za mocne refleksy, efekt flary w reflektorach tez jakoś tu nie pasuje :)
Napisano 1 Sierpień 20159 l Autor Dzięki skalpel3d, nad oponami zarówno od strony materiału i tekstury jak i od strony modelu muszę popracować i zrobić to pro.