funkybeat Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Cześć, zamieszczam swoją pracę, może komuś się spodoba a może porozmawiamy o niej więcej i wytkniecie mi wszystkie błedy :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Czuc corone. Zgadlem? Ogolnie bardzo dobre, mozna sie przyczepic do paru rzeczy, ale nie chce mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Bardzo na plus interesuje mnie jeśli to corona jak udało ci się takie ładne cegły zrobić bo ona ma strasznie kulawego displacenmenta :) a cegły są u ciebie super. Z delikatnego czepialstwa :) na drugim ujęciu trochę przegiąłeś z z parametrami obiektywu, imo nie czuje jakoś tu klimatu zimowego tej pracy:) reszta to jakieś duperele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkybeat Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2015 Dzięki za komentarze, cegła robiona "ręcznie" i jest to fajna opcja bo kiedy udało mi sie wymyślić jak t zrobić zajeło mi to mniej - więcej tyle samo czasu co ustawienie disp. a efekt 100 razy lepszy no bardzo mało ramu ta cegła zużywa. I proszę się czepiać, piszcie co wy byście zmienili itp ! . Skalpel bo diabeł twki w szczegółach musisz sie przyjrzeć co jest za oknem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Tv za wysoko ;) Lampa w jadalni doczepiona do...? Jak zatem zrobiłeś cegłe? :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkybeat Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2015 Zbychowaty masz total rację z tym TV, mój mózg chyba to zupełnie wykluczył jakoś po prostu tego nie widziałem :(. A lampy już mi sie nie chciało poprawiac. Cegłę zrobiłem derbismaker'em a zróżnicowanie textur pluginem multitexture potem kopiowałem moduły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 funkybeat dzięki za przypomnienie o istnieniu debrismakera :) Ja bym się czepił o szczegół konstrukcyjny techniczny krokwie oparte na cegłach a poniżej okna na czym to się ma trzymać sorry ale tu wyłazi natura konstruktora :) To co jest za oknem świetnie widziałem ale i tak nie czuje się atmosfery zimy zapewne skutek skupiania wzroku przez ujecie na pierwszym planie ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAstudio Napisano 31 Lipiec 2015 Share Napisano 31 Lipiec 2015 świetne materiały zwłaszcza stołu w ogrodzie zimowym. Materiał tapicerki na sofie też bardzo fajny. Na białej ścianie pojawiają się jakieś plamy, jeżeli efekt zamierzony to wygląda dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreslerstudio Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 Cegła jest fajna ale nigdy nie widziałem takiej cegły, tak krzywo wymurowanej ;). Poza tym obrazki bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowok Napisano 15 Luty 2016 Share Napisano 15 Luty 2016 Cegła super i cała praca. Mimo, że imo lekko za mocna to bez porównania lepsza od dużej ilości jakie widziałem robione disp., nie wspominając o klocach z samym bumpem. No i właśnie ram i czas potrzebny do disp....Kulawy disp. w coronie spowodował, że pomimo pierwszego zachwytu, przestałem się nią bawić we wnętrzach. nie wiem jak wygląda to na dziś dzień, bo używałem tylko wersji testowych. Nie wiem, czy to efekt zbyt mocnego post pro, ale niektóre elementy wyglądają rysunkowo, najbardziej czarne drewno i te kręcone stołeczki. Ogólnie bardzo, bardzo pozytywnie, szczególnie pierwsze ujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isabelako Napisano 17 Luty 2016 Share Napisano 17 Luty 2016 Ja przyczepilabym się szczegolnie tej lampy na drugiej wizce- strasznie razi po oczach, ze swiatlo daje kula swiatła, a nie te pojedyncze zarowki. wiadomo, duzo bardziej czasochlonne, ale zadzialaloby na plus i 'świąteczny klimat' :) mega plus za jakosc detalu po lewej stronie- zimna poswiata na belkach od veluxow i ciepla na ceglach/oscieznicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi