Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 fajnie :))))...tylko wedlug mnie ten stworek ma troche za wysoko ten pas oraz jakies hmm dziwne nogi tzn dal bym bardziej widoczne miesnie
boms Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 sliczny modelling... poza jednym malym szczegolikiem - proporcje sa delikatnie zachwiane w stosunku do szkicu, ktory na poczatku zamiesciles... faktycznie pas jest jakos tak dziwnie wysoko, glowa strasznie malutka, a konczyny przerysowane... no, chyba, ze takie bylo zamierzenie autora... :D pozdroofki
SiD Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 wow konkretne stworzenie tlyko hmm chyba słąbo umięsnione , niom ale mozliwe ze tak wałsnie ma byc :D fajniasty heh
Ops Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 chym co do proporcji to moze niektorzy maja racje ale z drugiej strony to ma swoj urok ja bym ich nie zmienial nie podobaja mi sie jedynie jego skrzydla, nie chodzi o ich budowe tylko o wielkosc nie sadze zeby daleko zalecial na takich lichych strzepach:) (maja byc OGROMNE)
Gość d.o38 Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Jak byście mieli taki mózg jak np. Pablo (bez obrazy) to teżbyście mieli małą głowę :). P.S. Ten modelik przypomina mi trochę mojego brata :)
giorgione Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 Dzięki za komentarze! Główkę i skrzydła postaram się powiększyć. Pasek z lekka obniżę. Co do nóżek, to jeszcze nie wiem, czy coś zmienię. Przy następnym uploadowaniu postaram się wrzucić obiekcik lekko poteksturowany:D:D:D:D Giorgione
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Originally posted by d.o38 Jak byście mieli taki mózg jak np. Pablo (bez obrazy) to teżbyście mieli małą głowę :). P.S. Ten modelik przypomina mi trochę mojego brata :) ?????????????????????/ mzoesz jasniej?? i czemu mnie do czeogs poruwnujesZ?
giorgione Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 Chłopaki spokojnie.[boks][boks][boks] Prosiłbym o niekrytykowanie innych członków na tej stronce. Giorgione
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 bo sie czepia koles nawet nie wiem za co !!!??...ehhh...szkoda slow...koniec ! pozdro GIORGIONE[piwo]
giorgione Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 OKI! Poprawiłem główkę, skrzydła. Obniżyłempas. Co do tła to nie zrobię tego nieba i piekła (na razie). Brak odpowiednich teksturek. Proponuję coś takiego:
giorgione Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 kolejny. Nie zamierzam go już modyfikować. Teraz tylko teksturki na mnie czekają. [wow][wow] Następnym razem pokarzę gotową pozę mojego potworka.
boms Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 ciekawie to wglada... :) ale w widoku z przodu strasznie jakos dziwnie i koslawo prezentuja sie stopy i pazury... :| pozdroofki p.s. bierzesz udzial w bitwie?
giorgione Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 Dobra! poprawię je. Jeśli uda misię zrobić coś ciekawego to napewno. Giorgione
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 a czy te tlo nie moze byc wlasnie w takich kolorach ogina? mi sie wydajze ze byloby o wiele lepiej[piwo]
giorgione Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki za komentarze! To, co widzisz powyżej to właśnie próba uzyskania tego efektu. Jak na razie skończyło się to niepowodzeniem.:(:(:(:(:( Ale poeksperymentuje jeszcze.
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 Lekko poprawiłem stópki i pazurki. Sorki,że tak mało uploadu ale chwilowo wiszę na dyplomie. :o:o:o:o:o:o:o Giorgione
giorgione Napisano 23 Kwiecień 2003 Autor Napisano 23 Kwiecień 2003 Początkowo miało być coś takiego.
giorgione Napisano 23 Kwiecień 2003 Autor Napisano 23 Kwiecień 2003 Ostatecznie wyszło coś takiego. Jeszcze wiele do zrobienia, ale już na początek...
giorgione Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Napisano 29 Kwiecień 2003 Mam zamiar go ułożyć, jak na rysunkach poniżej:
giorgione Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Napisano 29 Kwiecień 2003 :)[yes][yes][urwanie glowy][urwanie glowy]
SiD Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 OOoooo moja głowa i oczy cóż one widzą co jest dzis zauroczy nie mowe wytrzymac jak widze takie cudo , wypasiony model i wogóle wsyztsko super sie prezentuje :)
MaggeM Napisano 29 Kwiecień 2003 Napisano 29 Kwiecień 2003 No no niezle widze ze niezle zaszalales modelujac owego stfoora :D hehe nie odpowiadaja mi jedynie oczy.. gdzie on ma powieki.. itp.. z reguly oko jest bardziej skomplikowanym narzadem i pomarszczonym niz tylko oko wsuniete gdzies tam.. [boje się] Ale ogolne wrazenie fajoskie.. ustwa go w jakis bajerandzkich pozach [pokazal jezyk]
giorgione Napisano 27 Maj 2003 Autor Napisano 27 Maj 2003 Dzięki. W tym tygodniu postaram zamieścić go całego - już oteksturowanego.:D:D:D Giorgione
Gotham Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Czekam na efekcik końcowy z utęsknieniem ;).
giorgione Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 Wiem, wiem. Troszka mało czasu się zrobiło, ale postaram się go skończyć jak najszybciej. Giorgione
KAIN Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Mardzo podobaja mi sie te kosci które obrazuja tego stwora. Moge wiedziec wczym to zrobiłeś?? prose:) Tak ogólnie jest git bardzo git... Niedługo jak bedzie wiecej takich WIP\'ów to bede musiał szczene wymienić...bo się juz ładnie porysała:) auć znowu na ziemie opadła. KAIN
giorgione Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Napisano 26 Czerwiec 2003 to standardowy układ bones z 3dmaxa + oczywiście kilka obiektów dummy i point by było łatwiej - KAIN jesli chcesz to pokażę ci screenshoty z maxa. Giorgione
KAIN Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Jak mógłbyś to najlepiej jakbyś na maila wyłał. Wielkie dzięki... Pozdro i powodzeina, KAIN
SiD Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Jeżeli chodiz o Bones to widziałem bardzo dobrego tutka A jezeli chodzi o twój projekt to ja sie nie moge wrecz doczekac , kiedys zoabcze reszte hehe :D
ChaoS Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 No no no spoko to se wyglada :)) Chce zobaczyc koncowk e:)
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Reszta wkrótce na razie koncepcik postaci towarzyszącej :D:D:D:D:D Bo chwilowo odpoczywam od teksturowania - ale na następny tydzień coś przyniosę:D:D:D:D Giorgione
Phantom Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 wow...nie no widze że twoja pomysłowość nie zna granic jeśli chodzi o smoki :) i nie tylko :P szkic bardzo mi się podoba...troche za jasne są nie które miejsca...i nie widze wszystkich kształtów jak należy :P pozdrawiam :)
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Bo jakoś te linie wyparowały:P [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] (użyj wyobraźni) [lol2][lol2][lol2][lol2] Giorgione
saygon Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 no juz myslalem ze ktos zapomnial o tym projekcie. sceneria i pomysł rewelacyjny. ułozenie kosci te bardzo dobre. tylko ten ołtarzyk jakis czysty, moze go lekko podłamywać po kaałku, jakies resztki kamieni gdzie niegdie walnąć, troche mchu dodaczmatowic, moze jakies zadrapania od pazurów odwego dzentelmena, a co do niego samego to troche wuicej asymerii, moze gdzies lekku ułamany poazór, jakas blizna, pszaprane skrzydlo, niech bedzie widac ze jest straszny i zapracowal na swoja reputację.
giorgione Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 Czas na mały upload :D Oto kobitka - a raczej jej początek. Jezszce wiele do poprawki - :( - ale daam radę :) i czekam na komentarze
giorgione Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 i printscreen z maxa :D Jak dobrze pójdzie jutro coś wrzucę :D Giorgione
ChaoS Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 SPoko spoko fajnie to wyglada ale kobieta ?? :D
giorgione Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 Tak, wiem :) Ta twarz to jest w wczesnej fazie produkcji :D Dzisiaj już ją troche poprawiłem ale zapomniałem uploadu:( Giorgione
Nezz Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 hej od dawna wiedzialem ze uwielbiam Twoje rysunki ale nie zdawalem sobie sprawy ze modele tez! swietny klimacik sie zapowiada .. hmm czemu dopiero teraz tu trafilem...
giorgione Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 :D Dzieki za wasze komentarze:D Tutaj kolejny mały upload:
giorgione Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 Jutro postaram wrzucić już połączoną stopkę z resztą nogi i może początek dłoni :D
Rekomendowane odpowiedzi