giorgione Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 No ostatnie- wiem jeszcze że uszko idzie do poprawy - bo na razie za mało w nim detali :D Pozdrawiam Giorgione
Gotham Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Hmmm, jakoś mi się nie podoba :( ale nie wiem co mi przeszkadza... Nie czuje jakoś tego.
giorgione Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 Jeśli się zdecydujesz daj znac:D Może jak jutro podam uploada - całej kobitki - może nawet ze skrzydłami:D pozdrawiam Giorgione
giorgione Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Napisano 14 Sierpień 2003 No mały upload - wiem co muszę poprawić - muszę zmniejszyć nogi by pasowały do reszty
giorgione Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Napisano 14 Sierpień 2003 Ijeszcze jeden - sorki za rendery - nie ustawiałem dokładnie i takie tam wyszło :(
giorgione Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Napisano 14 Sierpień 2003 ostatni :( i chyba muszę dodać więcej mięśni na udach Giorgione
roball Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 fajny klimat tylko chyba ma za male kulki i glowe :) pozdr :D
giorgione Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Napisano 14 Sierpień 2003 Dzięki - tak to wiem - przed wyjściem to poprawiłem - ale zapomniałem zrenderować:( Jutro pokażę więcej - może z dłońmi :D Giorgione
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 Lekkie poprawki- na początek - poprawiłem głowę i piersi:D
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 A io dodałem parę elementów ubioru :D
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 Acha i zabrałerm się za owłosienie - tylko problemy z shagiem więc wziąłęm sie za włoski ze spajnów :D I powiem, że niezły mam neiporzadek - ale po malutku to poukładam
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 i przepraszam za takie rendery - kompletnie nic nie ustawiałem -i jakoś tak wyszło :( Może teraz będzie lepiej wyglądało
giorgione Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Napisano 17 Sierpień 2003 No znalazłem chwilkę i poprawiłem to i owo
giorgione Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Napisano 17 Sierpień 2003 I jeszcze to:D Jeśli chodzi o skrzydła to na razie tylko tak śa pokazane, aby było widoczne ich umiejscowienie i długość. Co o tym sądzicie?? Giorgione
saygon Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 moja opinie znasz, ale sie przypomnie - piersi - łaczenie skrzydeł z cialem.
Gotham Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Fajniutka, mnie troszkę rażą jej barki... Dlaczego takie szerokie?
giorgione Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 Bo to niestandardowa osóbka - nie w pełni kobieta - (prawo tarnsformacji fantastycznej)[lol2]. Na sterio jakoś mi to sie spodobało, że ma takie bary - zobaczymy może zmienię , a na razie mały upload - szata na ramienu dopiero początek
giorgione Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 I z drugiej strony -dopiero zaczynam fałdy dlatego tak mało:D Giorgione
saygon Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 jak juz jest zblizenie na dlonie to ja mam kilka uwag - nie widac miesni na dloni, o ile miesnie na palcach są to dloń sprawia wrażenie paskiej, albo no najmniej nie umięśnionej, czyli gdysie sie z palcami. - koljena rzecz top wlasie pace, sprawiają wrazenie trohe sztucznie umiesnionych, odorobine za bardzo. rozszerzają sie w płaszczyźnie dloi. nie wiem moze to tylko u mnie jest płasko, ale musze powiedzieć ze dlonie mam silne(tenis, rower, podciąganie, suatkówka) daj jeszcze jakis perspektywiczny rzut na te dlonie, bo moze to wina wodoku.
giorgione Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Na początek wielkie dzięki za uwagi - poprawiłem troszkę tą dłoń i powiem, że główny błąd polegał na złym umiejscowieniu kciuka:P Ale to już poprawiłem , poniżej rzut:
giorgione Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 A poniżej poprawione ucho - wiem, że barzdo wolno mi to idzie, ale na razie mam bardzo mało czasu :( Giorgione
Cpt.Obvious Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 No giorgione, niezle sobie tu poczynasz:) Bardzo ładnie wyglądaja te poprawki, choć szczerze, nie podoba mi ucho, popracowałbym nad nim po wygląda zstarsznie nie naturalnie, dodaj małżowinę i niech nie kończy się aż takim szpiclem:P Pozdrawaim[piwo]
giorgione Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 OKI:d Wielkie dzięki za komewntarz - zobaczymy co się da zrobić - jednak pamiętaj że ucho będzioe miała takie długie ze względu ma szkic:D Giorgione
giorgione Napisano 27 Sierpień 2003 Autor Napisano 27 Sierpień 2003 dobra - na czwilkę odchodzę od postaci i zajmuję sie otoczeniem - zmieniłem mpoprzedni krajobraz - i akcja będzie toczyć się w mieście - poniżej dwa piętra pierwszego budynku :D bez teksturek
giorgione Napisano 27 Sierpień 2003 Autor Napisano 27 Sierpień 2003 Oczywiście na razie robiłem zewnętrzną powłokę - ppodobnie zrobi ę też fragment wnętrza i oczywoiście jakieś doniczki na oknie może jakiś zepsuty sprzęt :D A poniżej oteksturowany bydynek - muszę jeszcze zmnienić teksturkę dachu i w ogóle go dokończyć, no i okablowanie jakąś antenę:D Prosze o komentarze
giorgione Napisano 27 Sierpień 2003 Autor Napisano 27 Sierpień 2003 A to jeszcze jedno ujęcie (robiłem to wcześniej, niż to powyżej :D Giorgione
Cpt.Obvious Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Mam uwagę do tej pracy: Tekstura orlich główek jest bardzo niewyraźna,mimo iż jest to kamień.Kompletnie maskuje postać rzeźby nadając jej wygląd krzywo ociosanego kamienia,to trzeba zmienic na cos bardziej przejrzystego.Mozna by sie czepic jeszcze tekstury rynny,ale ta która jest obecnie spełnia swoje zadanie dobrze:) Pozdrawiam[piwo]
darkelf Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 no, ehh nawet sie nie ma do czego przyczepic :P...
giorgione Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Napisano 29 Sierpień 2003 dzięki za komentarze - z tymi orzełkami to jeszcze powlczę :D. Chwilowo znów zająłem się postacią - piersi juz poprawiłem, a na razie próbka włosów - dopiero zaczynam- więc nie dziwcie się :P Giorgione
giorgione Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Napisano 29 Sierpień 2003 Nie śmiejcie się - wiem, że wygląda jakby poraził ja prąd - ale jak wspominałem dopiero rozpoczynam zabawę z włosami :D Z pewnością będą wyzej umieszczone - bo na razie za barzdo spadają na czoło Giorgione
giorgione Napisano 3 Wrzesień 2003 Autor Napisano 3 Wrzesień 2003 Dobvra czasd na mały upload - jak widzicie - zmieniłem lekko fakturkę głów - i dodałem kilka budynków
giorgione Napisano 3 Wrzesień 2003 Autor Napisano 3 Wrzesień 2003 Ale chyba pozostanę przy tej fakturce widocznej poniżej - teskturki innych budynków - na razie są tylko tak podstawione - nie sugerujcie się nimi :D Giorgione
Kris_R Napisano 3 Wrzesień 2003 Napisano 3 Wrzesień 2003 No no no! dawno tu nie zaglądałem a tu proszę co się porobiło :) świetnie to zaczyna wyglądać! serio serio! ciekawe jak rozmieścisz te postacie...
giorgione Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 Wiesz ciężko się nad tym zastanawiłąem i lipa na razie tylko mam takie propozycje :( WERSJA 1
giorgione Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 Dobra - znalazłem dopowiednią poze dla 1 postaci ale to pokażę jak skończę postać a na razie wersja 3... Prawdopodobnie ustawienie będzie zbliżone do wersji 1 ale sam nie wiem będe kombinował :(. A co wy o tym myślicie?? WERSJA 3
SiD Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Ale wypass , nie moge normalnie , stary no opowiedz czy to nie piekne , ja chce zoabczyc efekt koncowy tej sceny bo zapowieda sie normalnie superr , bierz sie do roboty i nie zmarnój tego bo masz szanse na normalnie nominacje gratulacje i zachwyt , ktory jzu pulsuje w mej marnej duszy :D
giorgione Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 Dzięki SiD :D:D:D:D:D:D:D:D Jak wrócę do domku od razu biorę się za prackę :D Giorgione
SiD Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 NO to mi sie szefie podoba , taka synchronizacja w czasie to jest to co ja lubie , gratuluje :D
saygon Napisano 10 Wrzesień 2003 Napisano 10 Wrzesień 2003 o zesz wo morde. zacytuje to pewnego pana(takieo 1313) ja tu tylko sprzatam. rewelacja. modling genialny. ja bym tylk kolorystycznie urozmaicił ten budynek. moze jakis kwiatek w oknie, dalbym niektore czesci szare. ale powalasz mnie. czekam oj czekam na kolejne. nawet sobie topick zaprenumeruje.
giorgione Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Napisano 12 Wrzesień 2003 ehehehehehhe w oknachi na balkonie będą detaliki (bo na razie to około 40 tys. faces) - gdzie niegdzie firanka, doniczki i coś tam jeszcze - ale spokojnie Po malutku brnę do przodu Poniżej poprawiłem juz złązca skrzydeł i połączyłem je z cielskiem:D Giorgione
saygon Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 powiem ci e jakos mnie nie przekonuje to ulozenie kosci i miesci. sprawia wrazenie karlowatości. chodzi mi o to ze u lozenie miesci nie umozliwiloby jej wzniesienie sie do góry, ani nawet utrzymnie takich skrzydal.ladnie wyglada jak sie nie przyjrzy, ale anatomicznie to mi nie pasuje
giorgione Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Napisano 12 Wrzesień 2003 Dobra postatram sie to jak najszybciej poprawić Giorgione
kru Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 a propo ustawwienia postaci: Ogladales moze taki film :\"wojna w niebie\" ? Tam wlasnie bohaterami byly anioly. W bardzo ciekawy sposob potrafily \"przysiadac\", na przykald, na budynkach. Pamietaj ze masz do czynienia z istotami nadprzyrodzonymi! Moze dobrym pomyslem bylo by posadzenie jednego z nich na pionowej scianie tak jakby to byl poziom, albo chociaz skos?
giorgione Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 Niestety nie ogladaem tego filmu - ale dzięki za uwagi :D. Jak już wcześniej wspomniałem to jedynier wstępne usdtawienia postaci - to jeszcze może sie zmnienić. A na razie poprawione ucho:
giorgione Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 I jeszcze tak dla wyjaśnień przedstawiam rzyt całego obioektu - zwróćcie uwagę jak skrzydła są przedstawione: Pozdtawiam Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi