ranholtzer 41 Posted July 28, 2015 (edited) SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA WZIĘCIE UDZIAŁU W BITWIE. PRACE FINALNE PRZEDSTAWIAM: 1.RaVirr 2.PolakParafii 3.DPFantasy 4.Tomasz G 5.DAGOO 6.nikodem. 7.arlekin 8.Bombadil 9.DraxMustHurt CIESZĘ SIĘ BARDZO Z FREKWENCJI I ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA!! Temat: SZAMAN Termin: 28.07.2015-06.09.2015 Prosiłbym aby prace skończone podpisać jako "praca ostateczna" lub "praca finalna", aby orientował się którą pracę dać pod głosowanie w ankiecie. Nowi uczestnicy mogą dołączać nawet w trakcie trwania rywalizacji, najważniejsza jest praca finalna, i dobrze by było pokazać proces powstawania pracy krok po kroku. Później głosujemy na pracę finalną która najbardziej nam się podoba, osoba z największą liczbą głosów wygrywa, w razie remisu jest dogrywka (zostają tylko osoby z równą najwyższa liczbą głosów), kolejny remis rozstrzygnie los :-) sam nie wiem na jakiej zasadzie mam nadzieje że nie będzie dogrywki :o. Zwycięzca ma prawo zaproponować temat kolejnej multi-bitwy. DZIĘKI ZA UWAGĘ I PRZEJEMNEJ ZABAWY. Edited September 6, 2015 by ranholtzer Share this post Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted July 28, 2015 Dzięki :) to teraz bierzemy się do roboty :) Share this post Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted July 29, 2015 Moje szkice jeszcze wczoraj przed snem ale bede mial ich duzo wiecej :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz G 250 Posted July 30, 2015 Też się dołączam do zabawy:D [/img] Share this post Link to post Share on other sites
nikodem. 40 Posted July 31, 2015 (edited) ciskacie aż miło patrzeć :D Edited August 1, 2015 by nikodem. Share this post Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted August 1, 2015 Super Tomasz że się dołączyłeś! Już widać że poziom będzie wysoki! (nie licząc mnie) ;D Share this post Link to post Share on other sites
nikodem. 40 Posted August 1, 2015 DPFantasy, tylko mi się nie poddawaj bo fajnie wystartowałeś :D Share this post Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted August 1, 2015 nikodem nigdy! :) cisne mam pelno pomyslow ale jak wyjdzie xD fajny szaman ci wychodzi tylko mam nadzieje że finalnie bedzie wiekszy ;) Share this post Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted August 2, 2015 PolakParafii bardzo fajnie zacząłeś ciekawe jak pójdzie Ci dalszy etap pracy :) Share this post Link to post Share on other sites
badassky 195 Posted August 2, 2015 No w końcu ktoś wziął się za przywrócenie starej formuły :D Na razie tyle ode mnie, ciąg dalszy nastąpi. Share this post Link to post Share on other sites
PolakParafii 121 Posted August 3, 2015 DPFantasy też jestem ciekaw xD Share this post Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted August 3, 2015 O tak kolejna osoba Bombadil :)) Share this post Link to post Share on other sites
nikodem. 40 Posted August 3, 2015 DPF, też mam nadzieje że wreszcie uda mi się zrobić coś dużego. Ja to na starym gracie maluję to mnie ścina przy większej rozdziałce. ;/ Share this post Link to post Share on other sites
DraxMustHurt 325 Posted August 3, 2015 Znam ten ból, też maluję obecnie na 17' laptopie który co chwilę się zawiesza. Uroki wakacji :P Dołączam do zabawy. Nie wiem co z tego będzie bo jestem trochę zawalony zleceniami, ale zobaczymy. Share this post Link to post Share on other sites
PolakParafii 121 Posted August 4, 2015 Drax klienci sami się zgłaszają do Ciebie czy ty do nich? , ile średnio zarabiasz z tych zleceń? sory że pytam ale ciekawy jestem :P Share this post Link to post Share on other sites
DraxMustHurt 325 Posted August 4, 2015 I to i to. Co do cen to też bardzo różnie, nie da się tego uogólnić. Jestem raczej na razie w tych dolnych widełkach, bo wszystko to właściwie kwestia skilla, czyli czasu. Totalnie sobie płyne bez konkretnego pomysłu, więc pewnie jeszcze dużo będzie się zmieniać: Share this post Link to post Share on other sites
RaVirr 276 Posted August 4, 2015 To i ja się dołączę: Share this post Link to post Share on other sites
Wojsuj 49 Posted August 4, 2015 Ciekawa sprawa taka multibitwa :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz G 250 Posted August 5, 2015 Coraz więcej osób. Super:D [/img] Share this post Link to post Share on other sites