Skocz do zawartości

Multibitwa 1 - Szaman 3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Multibitwa 1 - Szaman

• RaVirr
      0
    • PolakParafii
      0
    • DPFantasy
      0
    • Tomasz G
      1
    • DAGOO
      0
    • nikodem.
      0
    • arlekin
      1
    • Bombadil
      1
    • DraxMustHurt
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA WZIĘCIE UDZIAŁU W BITWIE.

PRACE FINALNE PRZEDSTAWIAM:

1.RaVirr

szaman%20final_zpsvzq90anf.jpg~original

2.PolakParafii

6TTshgJ.png

3.DPFantasy

szaman2.jpg

4.Tomasz G

Imn3FKX.png

5.DAGOO

attachment.php?attachmentid=99846&d=1440424028

6.nikodem.

attachment.php?attachmentid=99912&stc=1&d=1441362001

7.arlekin

szamanka_zpsfjnbphhs.jpg

8.Bombadil

szaman-1_zpsaw1sgvhc.jpg

9.DraxMustHurt

5CCJt6R.jpg

CIESZĘ SIĘ BARDZO Z FREKWENCJI I ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA!!

Temat: SZAMAN

Termin: 28.07.2015-06.09.2015

Prosiłbym aby prace skończone podpisać jako "praca ostateczna" lub "praca finalna", aby orientował się którą pracę dać pod głosowanie w ankiecie.

Nowi uczestnicy mogą dołączać nawet w trakcie trwania rywalizacji, najważniejsza jest praca finalna, i dobrze by było pokazać proces powstawania pracy krok po kroku.

Później głosujemy na pracę finalną która najbardziej nam się podoba, osoba z największą liczbą głosów wygrywa, w razie remisu jest dogrywka (zostają tylko osoby z równą najwyższa liczbą głosów), kolejny remis rozstrzygnie los :-) sam nie wiem na jakiej zasadzie mam nadzieje że nie będzie dogrywki :o.

Zwycięzca ma prawo zaproponować temat kolejnej multi-bitwy.

DZIĘKI ZA UWAGĘ I PRZEJEMNEJ ZABAWY.

Edytowane przez ranholtzer

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 17,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super Tomasz że się dołączyłeś! Już widać że poziom będzie wysoki! (nie licząc mnie) ;D

Napisano

nikodem nigdy! :) cisne mam pelno pomyslow ale jak wyjdzie xD

fajny szaman ci wychodzi tylko mam nadzieje że finalnie bedzie wiekszy ;)

Napisano

No w końcu ktoś wziął się za przywrócenie starej formuły :D

Na razie tyle ode mnie, ciąg dalszy nastąpi.

szaman-1_zpsf1ezuiss.jpg

Napisano

DPF, też mam nadzieje że wreszcie uda mi się zrobić coś dużego. Ja to na starym gracie maluję to mnie ścina przy większej rozdziałce. ;/

attachment.php?attachmentid=99655&stc=1&d=1438599416

Napisano

Znam ten ból, też maluję obecnie na 17' laptopie który co chwilę się zawiesza. Uroki wakacji :P

Dołączam do zabawy. Nie wiem co z tego będzie bo jestem trochę zawalony zleceniami, ale zobaczymy.

arwTLnc.jpg

Napisano

Drax klienci sami się zgłaszają do Ciebie czy ty do nich? , ile średnio zarabiasz z tych zleceń? sory że pytam ale ciekawy jestem :P

jsXeAfR.png

Napisano

I to i to. Co do cen to też bardzo różnie, nie da się tego uogólnić. Jestem raczej na razie w tych dolnych widełkach, bo wszystko to właściwie kwestia skilla, czyli czasu.

Totalnie sobie płyne bez konkretnego pomysłu, więc pewnie jeszcze dużo będzie się zmieniać:

TwRvVNj.jpg

Napisano

Drax- wydaje mi się, że duże ptaszysko ma ciut za długi dziób. Jeszcze jej lewa ręka wygląda tak jakby miała dodatkowe zgięcie między barkiem a łokciem ;)

Tomasz- super fajna, luźna poza. Mam nadzieję, że to wykończysz w detal do granic przyzwoitości :D

Polak- w mojej opinii za wiele czarnego, troszkę to brudzi i odbiera uroku pracy.

Napisano

No no no, sporo fajnych prac się pojawiło :3

Ravirr- Cała praca jest bardzo dobra, ale jedyne co bym w niej zmienił to poza szamana, teraz niby wiadomo, że się unosi, ale mogłoby to być jakoś lepiej ujęte w pozie, bardziej powyginane na różne strony i ogółem "uciekawione" :D Na pewno można by też coś zrobić ze stopami i jego prawą ręką. Ale ilustracja sama w sobie jest super ;)

Polak- Może łatwiej by Ci się pracowało gdyby tło nie było tak silnie skontrastowane między bielą na dole i czernią na górze?? Pójście w jednolite dałoby dobre pole do manewru tymi płomieniami, które wychodzą z dłoni ;) Na pewno można też wygładzić brush work pędzlem mieszającym. No i jak Ravirr wspominał, za dużo czerni :D

Tomasz- Postać szamana jest bardzo ładnie zrobiona, ale jeszcze nie do końca ogarniam o co chodzi w ilustracji i co znaczy jego gest. Warto nad tym popracować ;)

Mój gniotek prawie na wykończeniu, ale nie mogę znieść tego co się dzieje z panami indianami w tle. Jak ich bym nie próbował przemalować to jest źle :D Wszystkie porady w cenie :3

szaman-1_zpsvyv3awlf.jpg

Napisano

Bombadil dla mnie pracka super może bym jeszcze dodał w tle jakieś totemy ale bez specjalnego detalu wiesz tylko kształty :)

Napisano

A ja mysle Bombadilu, ze Twoja praca osiagnie doskonalosc jesli dodasz troche szczegolow na postaci. Kolorki super.

I acha, mala uwaga:

Zwroc uwage na te trzy rownolegle linie jakie tworzy: rog helmu, reka ze skrzydlem (?) oraz reka z wolverinowskimi ostrzami. Mysle, ze dobrze by bylo gdybys ciut "zaburzyl" te zbyt regularne kierunki. (ale to szczegol)

Ravirr, super ci wyszla twarz ! Wielkie brawo za to! Proporcje rak sa ciut zburzone, bo lewa reka trzymajaca kostur wyglada tak, jakby nie miala kosci w barku i troche "spadla".

Kolorki ci super wyszly :)

Super pracki Tomasza G i DraxMustHurt!

Napisano

Ale ten czas leci. Zawalony byłem ostatnio ale może uda mi się jeszcze wrócić do tego szamana. Powodzenia tym co jeszcze walczą :D

attachment.php?attachmentid=99778&stc=1&d=1439760172

Napisano

wow, Tonasz G ale wyciągnąłeś świetne kolory. Zazdrość mnie zżera :D

Edytowane przez nikodem.

Napisano

Drax, jeszcze mógłbyś pozmieniać pozycje skrzydeł u ptaków, wszystkie mają je w tym samym miejscu. Poza tym super.

U mnie koniec.

Imn3FKX.png[/img]

Edytowane przez Tomasz G

Napisano

Dołączam się w mniej mrocznej wersji.

[ATTACH=CONFIG]99842[/ATTACH]

:rolleyes:

Napisano

[ATTACH=CONFIG]99846[/ATTACH]

koniec. :)

Edytowane przez DAGOO

Napisano

FIN!

Niestety udało mi się wprowadzić tylko minimalne, kosmetyczne zmiany. Próby poważniejszych zmian kompozycji mało dawały :/

Bardzo klimatyczne prace się pojawiły :3

szaman-1_zpsaw1sgvhc.jpg

Napisano
  • Autor

Dzięki za frekwencję i zapraszam do głosowania. Prace wyborne. Na pierwszej stronie są wyszczególnione wszystkie prace finalne, aby łatwiej można było porównać i oddać głos.

Edytowane przez ranholtzer