VAstudio Napisano 3 Sierpień 2015 Napisano 3 Sierpień 2015 (edytowane) Witam, Jakiś czas temu miałem okazję modelować zabytkowe budynki Muzeum Śląskiego w Katowicach. Jest to kompleks zabytkowych 13 budynków, które są pozostałością po kopalni węgla kamiennego w Katowicach. Całość miała posłużyć jak podkład do wizualizacji nowej koncepcji zagospodarowania tych terenów, którą później zaprezentuję na łamach forum. Wszystkie budynki modelowałem na podstawie rysunków inwentaryzacyjnych oraz zdjęć własnych i archiwalnych. Jeden budynek to ok 1-2 dni modelowania. Soft: max + rendering V-Ray. zapraszam do oglądania i komentowania : Edytowane 22 Sierpień 2015 przez VAstudio
bolitic Napisano 10 Sierpień 2015 Napisano 10 Sierpień 2015 Nie wiem czemu tak malo kometrzy, gdyz prace sa mega dobre. Mam nadzieje ze na fronta pojdzie.
skalpel3d Napisano 11 Sierpień 2015 Napisano 11 Sierpień 2015 front ;) jak byś nie powiedział ze rendering tobym uznał ze to zdjęcia makiet ;) Ujecie z podłogą drewniana jest super
Tasior Napisano 12 Sierpień 2015 Napisano 12 Sierpień 2015 Świetnie to wygląda. No i też wspaniała industrialna architektura. Front jak nic :D
VAstudio Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Napisano 13 Sierpień 2015 Dziękuję wszystkim za słowa uznania, nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru. Dodam może jeszcze, że pracą docelową było przygotowanie wizualizacji zagospodarowania północnych terenów Muzeum Śląskiego. Natomiast prezentowane rendery wykonałem w wolnym czasie z myślą o portfolio :) Jeszcze raz dzięki :)
bolitic Napisano 14 Sierpień 2015 Napisano 14 Sierpień 2015 Czyzbys mial syndrom top modelki, ktora gdy ktos jej powie ze jest ladna odpowiada: "Ojej a coz ty, a skad, niespodziewalam sie" ;) Rendery sa bardzo photorealiztyczne, nawet jak sie wezmie pod uwage dosc prosta konstrukcje.
VAstudio Napisano 15 Sierpień 2015 Autor Napisano 15 Sierpień 2015 Czyzbys mial syndrom top modelki, ktora gdy ktos jej powie ze jest ladna odpowiada: "Ojej a coz ty, a skad, niespodziewalam sie" ;) Oj tam, oj tam, żadna ze mnie model-ka :p nawet jak sie wezmie pod uwage dosc prosta konstrukcje. w myśl zasady „less is more”.
bolitic Napisano 21 Sierpień 2015 Napisano 21 Sierpień 2015 No zgoda :) Szkoda ze obrazki zniknely, jak mozesz zaladuj ponownie bo szkoda zeby swiat tego nie widzial.
PiotrMP006 Napisano 30 Wrzesień 2015 Napisano 30 Wrzesień 2015 Czy możesz udostępnić choć jeden model budynku do celów szkoleniowych?
Sebazx6r Napisano 24 Październik 2015 Napisano 24 Październik 2015 3 i 5 najbardziej mi sie podobaja. Swietna robota.
Rekomendowane odpowiedzi