Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jakiś czas temu miałem okazję modelować zabytkowe budynki Muzeum Śląskiego w Katowicach. Jest to kompleks zabytkowych 13 budynków, które są pozostałością po kopalni węgla kamiennego w Katowicach.

Całość miała posłużyć jak podkład do wizualizacji nowej koncepcji zagospodarowania tych terenów, którą później zaprezentuję na łamach forum.

Wszystkie budynki modelowałem na podstawie rysunków inwentaryzacyjnych oraz zdjęć własnych i archiwalnych.

Jeden budynek to ok 1-2 dni modelowania.

Soft: max + rendering V-Ray.

zapraszam do oglądania i komentowania :

96836241316149297956.jpg

99002913857909915852.jpg

85148937526511118664.jpg

97068121547988291119.jpg

23420336471334930903.jpg

93352683812594468620.jpg

Edytowane przez VAstudio

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 7,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem czemu tak malo kometrzy, gdyz prace sa mega dobre. Mam nadzieje ze na fronta pojdzie.

Napisano

front ;) jak byś nie powiedział ze rendering tobym uznał ze to zdjęcia makiet ;) Ujecie z podłogą drewniana jest super

Napisano

Świetnie to wygląda. No i też wspaniała industrialna architektura. Front jak nic :D

Napisano
  • Autor

Dziękuję wszystkim za słowa uznania, nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru.

Dodam może jeszcze, że pracą docelową było przygotowanie wizualizacji zagospodarowania północnych terenów Muzeum Śląskiego. Natomiast prezentowane rendery wykonałem w wolnym czasie z myślą o portfolio :)

Jeszcze raz dzięki :)

Napisano

Czyzbys mial syndrom top modelki, ktora gdy ktos jej powie ze jest ladna odpowiada: "Ojej a coz ty, a skad, niespodziewalam sie" ;)

Rendery sa bardzo photorealiztyczne, nawet jak sie wezmie pod uwage dosc prosta konstrukcje.

Napisano
  • Autor
Czyzbys mial syndrom top modelki, ktora gdy ktos jej powie ze jest ladna odpowiada: "Ojej a coz ty, a skad, niespodziewalam sie" ;)

Oj tam, oj tam, żadna ze mnie model-ka :p

nawet jak sie wezmie pod uwage dosc prosta konstrukcje.

w myśl zasady „less is more”.

Napisano

No zgoda :) Szkoda ze obrazki zniknely, jak mozesz zaladuj ponownie bo szkoda zeby swiat tego nie widzial.