Napisano 3 Sierpień 20159 l Witam, Jakiś czas temu miałem okazję modelować zabytkowe budynki Muzeum Śląskiego w Katowicach. Jest to kompleks zabytkowych 13 budynków, które są pozostałością po kopalni węgla kamiennego w Katowicach. Całość miała posłużyć jak podkład do wizualizacji nowej koncepcji zagospodarowania tych terenów, którą później zaprezentuję na łamach forum. Wszystkie budynki modelowałem na podstawie rysunków inwentaryzacyjnych oraz zdjęć własnych i archiwalnych. Jeden budynek to ok 1-2 dni modelowania. Soft: max + rendering V-Ray. zapraszam do oglądania i komentowania : Edytowane 22 Sierpień 20159 l przez VAstudio
Napisano 10 Sierpień 20159 l Nie wiem czemu tak malo kometrzy, gdyz prace sa mega dobre. Mam nadzieje ze na fronta pojdzie.
Napisano 11 Sierpień 20159 l front ;) jak byś nie powiedział ze rendering tobym uznał ze to zdjęcia makiet ;) Ujecie z podłogą drewniana jest super
Napisano 12 Sierpień 20159 l Świetnie to wygląda. No i też wspaniała industrialna architektura. Front jak nic :D
Napisano 13 Sierpień 20159 l Autor Dziękuję wszystkim za słowa uznania, nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru. Dodam może jeszcze, że pracą docelową było przygotowanie wizualizacji zagospodarowania północnych terenów Muzeum Śląskiego. Natomiast prezentowane rendery wykonałem w wolnym czasie z myślą o portfolio :) Jeszcze raz dzięki :)
Napisano 14 Sierpień 20159 l Czyzbys mial syndrom top modelki, ktora gdy ktos jej powie ze jest ladna odpowiada: "Ojej a coz ty, a skad, niespodziewalam sie" ;) Rendery sa bardzo photorealiztyczne, nawet jak sie wezmie pod uwage dosc prosta konstrukcje.
Napisano 15 Sierpień 20159 l Autor Czyzbys mial syndrom top modelki, ktora gdy ktos jej powie ze jest ladna odpowiada: "Ojej a coz ty, a skad, niespodziewalam sie" ;) Oj tam, oj tam, żadna ze mnie model-ka :p nawet jak sie wezmie pod uwage dosc prosta konstrukcje. w myśl zasady „less is more”.
Napisano 21 Sierpień 20159 l No zgoda :) Szkoda ze obrazki zniknely, jak mozesz zaladuj ponownie bo szkoda zeby swiat tego nie widzial.