Napisano 13 Sierpień 20159 l Jak w nazwie tematu.Problem zaczoł się wtedy,gdy dałem "Relax",na siatke modelu.Ale uwaga!Miałem kopie w obj,to same na niej,i to samo na modelu,którego modyfikator relax,nie dotyczył.Im bliżej renderuje,tym szwy textury sa mniejsze,im dalej,tym większe,w obydwu podanych render'erech. W 3d coat,nie ma szwów,a viewporcie,w 3ds,też,nie ma szwów,uv,perfekcyjnie ustawione na brzegach. PS.Jak robie screena,to jakby jest efekt "Illuzi",podwaja się pewna część obrazu. Może sterowniki? Zbugowane Screeny i rendery. http://www.mediafire.com/download/hbgbpxr5v8spaaq/Files.rar Edytowane 13 Sierpień 20159 l przez patq2012
Napisano 13 Sierpień 20159 l Masz margines na teksturze? (kilka pixli w tym samym kolorze naokoło każdej wysepki UV?) Postaraj się pisać trochę poprawniej i z odstępami po znakach, bo aż trudno się to czyta.
Napisano 13 Sierpień 20159 l Autor Moje spacje zostaw w spokoju,na prawde,źle jest pisać o złej pisowni,dopóki sprawa choć trochę się nie rozjaśni. Wracając do sprawy,na screen'ie 5,jest to pokazane,kolor akurat jest czarny,i monotonny,ale pień toporka,jest różnicowany,a ma ten sam problem. Edytowane 13 Sierpień 20159 l przez patq2012
Napisano 20 Sierpień 20159 l Autor Widze,że w dział wyborczo-ortograficzny trafiłem,no nic,skoro nikt nie zna odpowiedzi,to widocznie tak jest.
Napisano 21 Sierpień 20159 l Autor "Tak jest. Idź być arogancki gdzie indziej. " Prędzej czy później,każdemu coś się złego w życi przydaży,każdemu życzę takich samych doradców,od informatyki,po wizytę na pogotowiu,zobaczymy jak wam się uda.