patq2012 Napisano 13 Sierpień 2015 Share Napisano 13 Sierpień 2015 (edytowane) Jak w nazwie tematu.Problem zaczoł się wtedy,gdy dałem "Relax",na siatke modelu.Ale uwaga!Miałem kopie w obj,to same na niej,i to samo na modelu,którego modyfikator relax,nie dotyczył.Im bliżej renderuje,tym szwy textury sa mniejsze,im dalej,tym większe,w obydwu podanych render'erech. W 3d coat,nie ma szwów,a viewporcie,w 3ds,też,nie ma szwów,uv,perfekcyjnie ustawione na brzegach. PS.Jak robie screena,to jakby jest efekt "Illuzi",podwaja się pewna część obrazu. Może sterowniki? Zbugowane Screeny i rendery. http://www.mediafire.com/download/hbgbpxr5v8spaaq/Files.rar Edytowane 13 Sierpień 2015 przez patq2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Sierpień 2015 Share Napisano 13 Sierpień 2015 Masz margines na teksturze? (kilka pixli w tym samym kolorze naokoło każdej wysepki UV?) Postaraj się pisać trochę poprawniej i z odstępami po znakach, bo aż trudno się to czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patq2012 Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2015 (edytowane) Moje spacje zostaw w spokoju,na prawde,źle jest pisać o złej pisowni,dopóki sprawa choć trochę się nie rozjaśni. Wracając do sprawy,na screen'ie 5,jest to pokazane,kolor akurat jest czarny,i monotonny,ale pień toporka,jest różnicowany,a ma ten sam problem. Edytowane 13 Sierpień 2015 przez patq2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patq2012 Napisano 20 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2015 Widze,że w dział wyborczo-ortograficzny trafiłem,no nic,skoro nikt nie zna odpowiedzi,to widocznie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 Tak jest. Idź być arogancki gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patq2012 Napisano 21 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2015 "Tak jest. Idź być arogancki gdzie indziej. " Prędzej czy później,każdemu coś się złego w życi przydaży,każdemu życzę takich samych doradców,od informatyki,po wizytę na pogotowiu,zobaczymy jak wam się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi