Chasdiel Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 The Foundry postanowiło zaskoczyć i zamiast czekać do wyprzedaży świątecznej jest szansa załapać się na szybką wyprzedaż jeszcze w tym miesiącu. http://www.thefoundry.co.uk/about-us/news-awards/modo-september-promo/ 40% zniżki na tutoriale oraz samo Modo 901 20% zniżki na upgrade Także kto chce to standardowo uderzać do Ja-CK-ala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Modo chyba częściej jest przecenione niż w normalnej cenie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farelek Napisano 27 Wrzesień 2015 Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Czyli ile kosztuje po przecenie? 3 600 zł netto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-CK-aL Napisano 28 Wrzesień 2015 Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Jakby było komuś łatwiej to można bezpośrednio na maila: [email protected] ;) @farelek - 3 695 zł. netto na dziś :) - rabat ode mnie :) Ale to na priv możemy ustalić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 28 Wrzesień 2015 Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Boszz... jakie drogie to MODO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-CK-aL Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 Bardzo drogie Anabell, bardzo. Do tego rocznie... Ohhh wait! To jest wieczysta subskrypcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi