Napisano 26 Październik 20159 l Witam Komentarze jak zwykle mile widziane. © Copyright All Rights Reserved / Wszystkie prawa zastrzeżone Edytowane 25 Listopad 20159 l przez tr000tyl
Napisano 17 Listopad 20159 l Autor A tutaj jeszcze dwie nowe. Edytowane 25 Listopad 20159 l przez tr000tyl
Napisano 27 Listopad 20159 l Hej rewelacyjna praca mam pytanie odnośnie trawy czy to jest bitmapa i postprodukcja 2d bo dysplacement u mnie nie wychodzi tak naturalnie.
Napisano 27 Listopad 20159 l Fajne. Przyczepię się tylko do ostatniego ujęcia - wg mnie za dużo pierwszego planu jest tu w cieniu, w dolnej części wizualizacji. Zostawiłbym zacienioną tylko lewą albo prawą część Nie podoba mi się też ten świerk (coś ma nie tak z proporcjami i wyrazistą teksturą) i kształt tych małych choinek. Ale to detale, ogólnie 4+ ;]
Napisano 28 Listopad 20159 l przemone napisał: Hej rewelacyjna praca mam pytanie odnośnie trawy czy to jest bitmapa i postprodukcja 2d bo dysplacement u mnie nie wychodzi tak naturalnie. myślałem że już nikt nie robi trawy 2D albo z discpla.. a tu niespodzianka :D