Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej ho.

Probuje ostatnio wrocic do modelowania, ktorym zawsze sie jaralem, przy jednoczesnym przypomnieniu sobie Modo.

Na tapecie dwa osobne projekty, oto jeden z nich (na podstawie conceptu).

Nie ma byc to najlepsza rzecz na swiecie, ale swieze spojrzenie zawsze dobre:)

Docelowo dostanie materialy "zabawkowe", pewnie jakies compo w zdjecie.

sM60x0F.jpg?1

Edytowane przez Reanimator

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Za duzo. Nacialem sie na wrazenie latwosci, ale jak sie nie zna dobrze softu, to wydluza sie czas niemilosiernie. Nie wiem dokladnie ile, ale na pewno nie jeden wieczor;)

Napisano

Oświetlenie git. Jedno co moim zdaniem można by poprawić, to dodać jakiś detal w punkcie złączenia palców z ręką (np. proste torusy wystarczą). Bo teraz to wygląda, jakby te palce wychodziły z ręki, bez fizycznego mechanizmu działania. Podobnie na kolanie, przydał by się tam jakiś mechanizm, np. jak na stawie barkowym.

Napisano

Ooo - to ostatnie oświetlenie mi się podoba - sam teraz będę próbować coś takiego osiągnąć do produktu z takim odbiciem.

Napisano
  • Autor
  JoseConseco napisał:
Oświetlenie git. Jedno co moim zdaniem można by poprawić, to dodać jakiś detal w punkcie złączenia palców z ręką (np. proste torusy wystarczą). Bo teraz to wygląda, jakby te palce wychodziły z ręki, bez fizycznego mechanizmu działania. Podobnie na kolanie, przydał by się tam jakiś mechanizm, np. jak na stawie barkowym.

Pierwotnie tak wlasnie zrobilem. chociaz w concepcie nie bylo. Moze wroce do tego, dzieki za feedback:)

@W Art: dzieki:) jeszcze wymaga tweakow i pracy nad materialami, ale chyba zostane przy tym. Ewentualnie dodam jakas przestrzen z tylu jeszcze.

Problemem jest akwarium. chyba bede musial zrobic osobne oswietlenie dla niego, bo to z robota nie gra dobrze.

Napisano

Tak jeszcze jak na to patrzę to wszystko jest super od dołu do momentu tego stworka w kabinie. Jakoś co powyżej mi do końca nie siedzi. Może pokombinuj coś z tym hełmem jeszcze - jakiś inny kolor - bardziej metaliczny ? i może coś ze światełkami w tych reflektorach ?

Napisano
  • Autor

Praca wre. Kilka rzeczy wciaz do zrobienia: palce, kolor ryby, moze pozycja nog nieco. Ale coraz blizej, mam poczucie.

attachment.php?attachmentid=100819&stc=1&d=1451940313

Napisano

Ja proponuje bys usiadl do posprodukcji Model sam w sobie jest naprawde git :).

Pozwolilem sobie zasugerować i trochę pogrzebać w post:

AA8VESD.jpg

Edit...

a w finished masz fajniesza wersja. Zwracam honor. Naprawde git.

Edytowane przez Sebazx6r

Napisano
  • Autor

Ygh, zrobiels postpro WiPa.

Byc moze to kwestia monitora, ale Twoja wersja jest dla mnie poprzepalana i brudna. Anyway, dzieki za feedback:)

Napisano

Racja... xD troche ciezko operowac na 8bit ;). Bez szumu i syfkow sie nie obejdzie wtedy. Z tymi monitorami to juz krecka dostaje. Kazdy swieci inaczej.