rdawlud Napisano 16 Styczeń 2016 Share Napisano 16 Styczeń 2016 Czesc, moje ostatnie wizki. Pierwszy raz robilem scene zimowa;) Mam nadzieje, ze wyszlo ok. Uwagi mile widziane. Projekt: Wolski Architekci Developer: Moderna https://www.behance.net/rdawlud https://www.facebook.com/nmachineteam/?ref=aymt_homepage_panel nmachine.org Pozdrawiam, Rafal Dawlud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 16 Styczeń 2016 Share Napisano 16 Styczeń 2016 3-ci nieco za bardzo zblurowany według mnie i dziwnie wygląda 7-dmy jakby coś z perspektywą. Po za tym to jak zawsze ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 16 Styczeń 2016 Share Napisano 16 Styczeń 2016 ten śnieg całkiem mega dobry. natomiast te szyby to pomyłka trochę szczególnie te które są oknami. a nie balustradami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdawlud Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2016 Dzieki za opinie. No z oknami mialem troche problem, bo nie wiedzialem do konca jak zrobic takie zaszronione szklo. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAL Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 w dalekich planach, kiedy widać całą bryłę mam wrażenie jakby blok namókł, a dokładniej okładziny. A tak to rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Super prace !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 spoko :) świetny zimowy klimacik ci wyszedł - gratulacje :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Render śliczny - bardzo realistycznie wyszło i czuć ten zimowy klimat. Za to budynek paskudny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 22 Styczeń 2016 Share Napisano 22 Styczeń 2016 Napracowałeś się i to duży plus dla Ciebie, ale wg mnie słabo się to prezentuje dla przyszłych klientów tej rezydencji. Nie zachęcają nieodśnieżone chodniki, odbite odciski butów przed krzewami jakby ktoś tam chodził podglądać albo nie daj Boże za potrzebą. Brzydka zima wychodzi z obrazków. Oczywiście to tylko mój gust. Technicznie jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksz Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 Mi się podoba. Wygląda realistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 14 Marzec 2016 Share Napisano 14 Marzec 2016 Bardzo fajne wizki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi