Napisano 22 Luty 20169 l Po pierwsze wrzucaj prace do jednego wątku... czyli np. wszystkie tutaj, tak jak każdy zresztą. Po co tworzyć nowe? Co do postaci to tak jakby ktoś inny malował ciało, a ktoś inny dodatki. Kobieta jest za niska, przesadziłeś też z balonami wielkości głowy i bardzo źle wyglądają włosy. Podsumowując to ogarnij podstawy. Rób najprostsze ćwiczenia z walorem, bryłą, światłem i kompozycją.
Napisano 23 Luty 20169 l Autor Po pierwsze..z watkami ok.. Po drugie -lubię niskie kobiety z dużymi balonami.a włosy...mi tam pasują:D...walorkami sie nie bawiłem - wrzucone na pałę ...co do proporcji jeszcze;;;;jakby poszukać to twoje proporcje w pracach też nie świeca przykładem:D....za małe dłonie w stosunku do proporcji ciała..no i gubisz się czasami w samym świetle bo Ci mdło wychodzi:D
Napisano 23 Luty 20169 l Hmm, w sumie sam prosem nie jestem jeśli chodzi o proporcje więc nie mam prawa nic pisać, lubisz takie kobiety, włosy Ci pasują więc.... BARDZO ŁADNA PRACA :)
Napisano 23 Luty 20169 l Po pierwsze..z watkami ok.. Po drugie -lubię niskie kobiety z dużymi balonami.a włosy...mi tam pasują:D...walorkami sie nie bawiłem - wrzucone na pałę ...co do proporcji jeszcze;;;;jakby poszukać to twoje proporcje w pracach też nie świeca przykładem:D....za małe dłonie w stosunku do proporcji ciała..no i gubisz się czasami w samym świetle bo Ci mdło wychodzi:D Wydaje mi, ze skoro wrzucasz prace na forum to przyjmujesz krytyke w stylu "Dzieki, popracuje nad tym", a nie "Ty tez masz zle u siebie". Ogolnie wyglada spoko, ale byloby lepiej gdyby proporcje oraz wlosy byly poprawniejsze.
Napisano 23 Luty 20169 l To wygląda trochę jak sklejka, a to bardzo niedobrze. Spójniej i dokładniej. Możesz też nie przyjmować krytyki, ale rób to po cichu. I powodzenia.
Napisano 23 Luty 20169 l Autor Sklejka to tez jest ładna:D...no dobra ...nie powiedziałem że nie przyjmuje krytyki_nigdzie tam tego nie napisałem - - dlaczego mam coś robić po cichu - konskruktywna krytyka idąca w dwu kierunkach jest jak najbardziej własciwa.....
Napisano 23 Luty 20169 l Po pierwsze napisałem swój komentarz nie dlatego żeby cię zaatakować, a po to, iż widziałem Twoje puste działy i chciałem pomóc wytykając dla mnie widoczne błędy. Bo chyba po to każdy wrzuca tutaj swoje prace, nie dla lajków i komentarzy typu "fajne"... ale dla jak największej krytyki i chęci samodoskonalenia, często samemu w swoich pracach nie widać błędów, a osoba z zewnątrz widząc je pierwszy raz wyłapuje wszystko bardzo szybko. Ja jestem szczęśliwy jeśli ktoś mi poleci co poprawić i nad czym popracować i ogólnie przeanalizuje dzieło i wytknie niedoskonałości. Więc jeśli chcesz wpadnij do mojej teczki i napisz co myślisz. Dlatego dziwi mnie Twoje podejście. Napisałem, że włosy wyglądają źle to otrzymałem odpowiedź typu: mi się podobają, ty rysujesz ręce w złych proporcjach :P Sayja napisał, że wygląda jak sklejka, na co ty: mi się sklejka podoba. W takim razie po co je tutaj pokazujesz. Zrozum, że ludzie chcą Ci pomóc i nie strzelaj fochów. Po prostu zrazisz do siebie innych i już całkiem nikt nie będzie chciał tu wpadać.
Napisano 23 Luty 20169 l kolega nic złego nie zrobił. to Wy, drodzy forumowicze, nie załapaliście, że macie go łechtać! DOH
Napisano 24 Luty 20169 l Autor Podpuść człowieka a zaczyna się niezły ambaras-jaki to jest prosty mechanizm działania i zachowania .....ludziska wiem że praca dupna jest ot i tyle w temacie -byłem ciekawy reakcji forumowiczów....:D......pozdrówka
Napisano 4 Październik 20177 l Nie wiem jak u Ciebie z zaawansowaniem z pracach 2 D. Jesli to poczatek to całkiem nienajgorzej. Co do dodatków do postaci to mnie nie bardzo pasuja do kobiety.