Napisano 18 Październik 200420 l Scenka z Audi LeMans ktora zrobilem chyba z ponad pol roku temu. 3dsmax, brazil, HDRI WIEKSZE PS: Fele wiem ze sa z maxa nie chcialo mi sie juz robic nowych
Napisano 18 Październik 200420 l fajny model, felgo do poprawy.. :) ale dlaczego wyglada jakby byl w kilku miejscach brudny? np za przednim kolem, z przodu.. pozdro
Napisano 18 Październik 200420 l Autor Nie wyglada tylko jest brudny i nie tylko za kolem ale caly, a za kolem zazwyczaj sie najbardziej brudzi:)
Napisano 18 Październik 200420 l nic nie zmieniaj tak jest dobże daj jeszcze inne ujęcie np z tyłu z boku itd :-)
Napisano 18 Październik 200420 l eeeeeee :| no gdyby on jeszcze był podobny do orginału to by było nieźle - ale troche z tym kiepsko :/
Napisano 18 Październik 200420 l ludzie nigdy nie nauczą się, że interia nie istnieje :> render niestety w porównaniu do ilości użytych wodotrysków nie najlepszy :|
Napisano 18 Październik 200420 l Autor A mozesz mi Javor powiedziec czym odstaje od oryginalu??? Zmienilem swiatla z przodu bo oryginalne mi sie nie podobaja, Wodotryskow w renderze tutaj tez nie ma, zwykly skylight HDRI i tyle, nawet jednego swiatla w scenie nie ma
Napisano 18 Październik 200420 l no jak to czym :| nie mówie o innych światłach czy felgach tylko o tym że ogólnie bryła samochodu jest skopana :/ porównaj zdjęcia z renderem i będziesz wiedział o co chodzi :] ale nie załamuj się .... będzie lepiej
Napisano 19 Październik 200420 l Autor Moze troche jest, jak robilem ten model to byly dostepne raptem 3 fotki w niskiej rozdzialce z jakiegos salonu samochodowego gdzie byl pokazany 1szy raz, a o blueprintach moglem tylko pomarzyc
Napisano 19 Październik 200420 l blueprintów nie ma dalej ale fotki dobre są ... i pół roku temu chyba też były. trzeba tylko dobrze szukać :]
Napisano 19 Październik 200420 l dobra moze i jest brudny ale takie auta raczel jezdza lsniace i blyszczace :D rzeczywiscie w poroownaniu z fotkami odstaje od oryginalu pozdrooooooooooo
Napisano 20 Październik 200420 l Zmienilem swiatla z przodu bo oryginalne mi sie nie podobaja I takze z tego powodu praca nie powinna tytulowac sie oryginalna nazwą "Le Mans". Co do powierzchni to jak najbardziej powinna byc czysta i lsniąca
Napisano 20 Październik 200420 l Model OK. Według mnie otoczenie psuje tą pracę, już lepiej by to na czystym plejnie wyglądało