Napisano 31 Marzec 20168 l Witam wszystkich i zapraszam do oglądania mojego nowego reel animacji: https://vimeo.com/156389353 Edytowane 1 Czerwiec 20168 l przez RobertZ
Napisano 31 Marzec 20168 l animacja pierwsza klasa, zaintersował mnie ten czarnobiały filmik - jaki ma tytuł?
Napisano 31 Marzec 20168 l No świetne, same dobroci :) Niezły pierwszy post na forum :D A ten czarno-biały film to chyba Ta cholerna niedziela (2014) - widziałem ostatnio na O!PLA :>
Napisano 31 Marzec 20168 l Autor Dziękuję za dobre słowa ;) tr3buh. Animacja czarnobiała to "Ta cholerna niedziela" - Byłem w tym projekcie Leadem animacji. Pozdrawiam - - - Połączono posty - - - Dzięki Nathanielxd
Napisano 15 Kwiecień 20168 l - - - Połączono posty - - - Fajnie! Gratulacje! Niedzielę gdzieś można obejrzeć? :-) Dzękuje osael, fajnie że ci sie podoba. Co do Tej cholernej niedzieli promocja tego filmu jest jaka jest. Był na Canal + i teraz jeszcze na Opla można go zobaczyć, dalszych planów dystrybucji nie znam. - - - Połączono posty - - - Jest dobrze :) podoba się ;) Dzięki bartolomeo ! Miło mi
Napisano 17 Kwiecień 20168 l Hej Robert ! Fajny Reel, jedna uwaga: za głośna muza, daj ją w tle bo zagłusza dialogi i pod koniec drażni ;).
Napisano 17 Kwiecień 20168 l Hej Robert ! Fajny Reel, jedna uwaga: za głośna muza, daj ją w tle bo zagłusza dialogi i pod koniec drażni ;). Hej, dzięki gaspar, fajnie że się podoba. Kurcze masz racje mnie też już to trochę drażni jeśli chodzi o głośność muzy. W wolnej chwili to skoryguje.