Marcin Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 hmm tylko jedno ujecie ? poza tym wiekszosc pojazdu jest ukryta i praktycznie nic szczegolnego nie pokazuje pokaz inne ujecia to pogadamy ;)
ftorek Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 wyszlo jak najbardziej - tylko mi nie pasuja te male napisy (fire, fast itd...) - o ile jeszcze 'muscle car' i logo po prawej jest spox to te male zupelnie niepotrzebnie tu nawsadzales a co do modelu - suuperek go pokazales moim zdaniem - nie widac go w calosci (jak marcin mooowi) ale co tam - chyba nie o to chodzilo :) - ale wlasnie swietnie pasuje do hasla - muscle pozdrawiam i gratuluje :)
martez Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Ujęcie jest jak najbardziej spoX w tej pracy, co do tych małych snapisów to można by dyskutować.
Martin Day Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Co prawda ujęcie nie pokazuje nadmiernej ilości detali ale samo w sobie jest bardzo "rasowe". Render też super jak na mój skoromny gust. Dołączę się tylko do krytyki w.w. napisów... imho, psują efekt. Jak już muszą być może dodać im troche bajeru, ew. dać wiekszą przezroczystość, żeby mniej "wyskakiwały" i zdecydowanie inną czcionkę. Ale ogólnie, praca rewelka. Pozdrawiam Martin Day
Touch Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Świetne!;) ...tylko te napisy. Mniejsze, pobaw się z opacity i czcionką C'est formidable!!;) Pozdr! Paweł
Damian Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 ech ta typografia.... jak reklama tricorp, albo tego czegoś z dooma 3. reszta ujdzie, ale inne ujęcia zapodaj.
Gość amitiel Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 w poniedziałek wrzucę jeszcze inne ujęcia... no i posłucham sugestii co do napisów ;) apropos... to mój pierwszy samochód :)
Robert B. Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 pasuje jak ulał fajne i hmm fajne i hmm co jeszcze zgrabne i hmm fajne i tyle nic pozatym niemogę powiedzieć doznałem zkojażenia z grą mafia dobra była. czemu mi sie zkojażyła pewnie kolorystyka obrazka ?? :-) :-)
chveti Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 bardzo ładne ale wywal napisy ..pokaż inne ujęcia :)
Kryhas Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 TO ujęcie mnie nie się nie spodobało ponieważ nie widać na nim zbyt dużo. Oprócz tego wydaje mi się że ta cobra jest zbyt szeroka albo koło są zabardzo schowane z nadkolach.
Rekomendowane odpowiedzi