Graft Napisano 15 Marzec 2019 Autor Share Napisano 15 Marzec 2019 W końcu udało mi się ukończyć ten model: Na koniec link do sklepu(jak by ktoś miał za dużo pieniędzy ;) ): https://skfb.ly/6IAoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Marzec 2019 Share Napisano 15 Marzec 2019 O, to jest takie piękne. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi potrzebny taki model, żebym mógł go kupić. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 16 Marzec 2019 Share Napisano 16 Marzec 2019 Wow, naprawdę niezłe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 25 Marzec 2019 Autor Share Napisano 25 Marzec 2019 Nowy asset https://skfb.ly/6INno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 29 Marzec 2019 Autor Share Napisano 29 Marzec 2019 Takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Kolejny do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Kwiecień 2019 Share Napisano 3 Kwiecień 2019 dobre. Chcesz to pokazać tylko w takiej formie? Nie każdy art director zrozumie, że to tylko shader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2019 dobre. Chcesz to pokazać tylko w takiej formie? Nie każdy art director zrozumie, że to tylko shader. Myślałem, że to raczej oczywiste, ale może i masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Kwiecień 2019 Share Napisano 3 Kwiecień 2019 wąskie specjalizacje - taki świat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Work in progress... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Kwiecień 2019 Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Spoko robota. Trochę chyba przegiąłeś z czworobocznym grzbietu. Może i sam mięsień tak wygląda ale na ciele, jak już dochodzą inne rzeczy to aż tak zdefiniowany to on nie jest. Przynajmniej ja nie mogę nic podobnego odnaleźć teraz, jak szukam sobie fotek pleców. Może trochę delikatnie ale to jak plecy są na maksa spięte - ramiona ściągnięte do tyłu. Ciężko znaleźć ten mięsień w takie formie jak zaprezentowałeś, na czymś innym niż rysunek anatomiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 5 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Spoko robota. Trochę chyba przegiąłeś z czworobocznym grzbietu. Może i sam mięsień tak wygląda ale na ciele, jak już dochodzą inne rzeczy to aż tak zdefiniowany to on nie jest. Przynajmniej ja nie mogę nic podobnego odnaleźć teraz, jak szukam sobie fotek pleców. Może trochę delikatnie ale to jak plecy są na maksa spięte - ramiona ściągnięte do tyłu. Ciężko znaleźć ten mięsień w takie formie jak zaprezentowałeś, na czymś innym niż rysunek anatomiczny. Dzięki. Postaram się poprawić ten element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 10 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2019 Ciąg dalszy nastąpi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Kwiecień 2019 Share Napisano 10 Kwiecień 2019 zaczyna się nieźle - tętnica na udzie zwraca uwagę i zapowiada szczegółowy model ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 16 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Zaczynam nowy projekt w blenderku. Wstępna kompozycja. Teraz biorę się za modelowanie i teksturowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Kwiecień 2019 Share Napisano 16 Kwiecień 2019 No no, super klimatyczne oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 6 Maj 2019 Autor Share Napisano 6 Maj 2019 Taki kot mi się wykluł. Na podstawie starego projektu koszulki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zurluk Napisano 22 Styczeń 2022 Share Napisano 22 Styczeń 2022 Hej Graft, żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi