Pablo Napisano 21 Kwiecień 2003 Napisano 21 Kwiecień 2003 co to jest to cos na brzuchu? jakby korale....bo jesli ta sa jelita..too hmm...nie przypiminaja ich wogole... pzodor
SiD Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 O mam pytanie jak robiłęs jelita? jezlie mozesz mi powiedziec bo zajte tex pare flakjów bede musiał dorobic do swojego a sek w tym ze nie wiem jak mam to uczynic hehe :)
pazzi Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 Petrik, jeżeli jelita zrobiłeś loftem to napewno skalowałeś co pewien kawałek. Proponuję Ci więc skalować na pewnych odcinkach tego jelita tak aby patrząc z góry można byłobu wyobrazić sobie przekrój elipsy. Jedny słowem poskaluj sobie na jednej płaszczyźnie a nie w przestrzeni. Może wówczs będą bardziej przypominały jelita... Powodzenia[mruga]
Petrik Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Napisano 28 Kwiecień 2003 nie skalowalem co pewnien kawalek, tylko mialem 2 spline\'y (okregi) z roznymi srednicami i dawalem je na przemian jako shape. \" Proponuję Ci więc skalować na pewnych odcinkach tego jelita tak aby patrząc z góry można byłobu wyobrazić sobie przekrój elipsy. Jedny słowem poskaluj sobie na jednej płaszczyźnie a nie w przestrzeni. Może wówczs będą bardziej przypominały jelita... \" yyyyyyy co??
Pablo Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 troszeczke glebsze moglbys dac te nacienica...zeby z daleka bylo widac ze to sa jelita:] pzodr
Sharp Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 sama rana jest nieco za mała...wygląda jakby ktoś mu rozcial brzuch i wyja te jelita siłą...zrob moze wiecej zwisajacej skory ,nie wiem...
Petrik Napisano 28 Kwiecień 2003 Autor Napisano 28 Kwiecień 2003 Pablo : wyglada tak przez to ze zastosowalem inny algorytm antyaliasingu no i nie ma textur. Sharp : fakt , to mi wlasnie nie pasowalo THX :)
Sharp Napisano 3 Maj 2003 Napisano 3 Maj 2003 Heh...widać, że gościu małomowny:)...bardzo ładny model głowy!:D
Pabloos_ Napisano 3 Maj 2003 Napisano 3 Maj 2003 bardzo ladnie jedyne do czego można sie przyczepic to ten flak :P jakbyś zrobił jeszcze jakies inne elementy wystające z tej szpary, a samą szparke bardziej poszarpaną to by to cool wyglądało
MeG Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 bardzo mi sie podoba nie iwm co sadza inni ale dla mnie ma atmosfere grozy b. wyczuwalna !!! a texturka to jeszcze poteguje !!! swietne !!![piwo]
Petrik Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 dzieki. fajnie ze sie podoba. drobna kosmetyka : )
SiD Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 Ooo kurde super ci to wyszło jeje jak nałozyłes te texturke krwi ?? jak sie robi takie fajne plamki hehehe
Petrik Napisano 10 Maj 2003 Autor Napisano 10 Maj 2003 krew ?? to czerwona smuga na texturze :). jakie plamki ??
Sharp Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 Ładne, podoba mi się, ta krew widać, że jest taka wsiąknięta w koszule i jest taka juz skrzepnięta. Troche nie podoba mi się tylko ten dolny napis...
Petrik Napisano 11 Maj 2003 Autor Napisano 11 Maj 2003 dzieki Sharp: ten napis tak wyglada bo dalem za duzy specular level.
SiD Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Wow fajnaste buciki hehe , podobają mis ie hehe , moze sobie taki kupie hehe , a te sznurówki tess masz ?
Pablo Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 qlll:)))) tylko przy tych bliznach..moglbys wokol nich dac troche bumpa...zeby bylo widac ze nie sa tak rowno zrosniete....podobnie tak jak zrobiles an ustach :))) pzodr
Eden-3d Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 wow..spuer .wymodelowne super texturki jak wy to robicie[piwo]
darkelf Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 eee do tych bucikow uzyles teksturki metalu standardowej w maxie? nie pamietam jak sie nazywala, ale podobna do tej twojej :). A co do glowy, to zajawkowo wyglada, pracuj dalej.
boowa Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 powiem Ci, że mnie ująłeś tą koszulką Cannibal Corps\'a :) ... no i ta krew - bomba.... mam nadzieję, że skapnie jej ciut na buty? pozdrawiam[piwo]
pazzi Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Petrik, a oko? Skąd wziąłeś źrenicę?....bo ja nieźle się naszukałam i nawet malowałam aż w końcu zrobiłam ze zdjęcia. Oczywiście dużo musiałam poprawić w Photoshopie... Główka ma uroczy klimacik! Wierzę że ta krewka jest taka czerwona bo płynie!!!!:D
Petrik Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 oko sam malowalem - nieudolnie zreszta , jeszcze poprawie. a krew troszke sie skrzepla :)
pazzi Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 właśnie mi się to oczko podoba! I chwała Ci za to że sam malowałeś ....wygląda super! a włosy tak będą stały?
Petrik Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 postac bedzie trzymala ta glowe za wlosy. spodnie :
SiD Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 Fajne ale faków powinno byc wiecej oo i jeszczee powinny ociekac krwią i rana mogła by byc nie z przodu a z boku i nie rana lecz kawałek ciałą którego braku na skótek...... ( na jakis tam uboczny skutek ) , No ale wogóle jest wypasik na maxa , powarznie super to wyglada ,[piwo][piwo]
Rekomendowane odpowiedzi