Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O mam pytanie jak robiłęs jelita? jezlie mozesz mi powiedziec bo zajte tex pare flakjów bede musiał dorobic do swojego a sek w tym ze nie wiem jak mam to uczynic hehe :)

Napisano

Petrik, jeżeli jelita zrobiłeś loftem to napewno skalowałeś co pewien kawałek. Proponuję Ci więc skalować na pewnych odcinkach tego jelita tak aby patrząc z góry można byłobu wyobrazić sobie przekrój elipsy. Jedny słowem poskaluj sobie na jednej płaszczyźnie a nie w przestrzeni. Może wówczs będą bardziej przypominały jelita...

Powodzenia[mruga]

Napisano

nie skalowalem co pewnien kawalek, tylko mialem 2 spline\'y (okregi) z roznymi srednicami i dawalem je na przemian jako shape.

\" Proponuję Ci więc skalować na pewnych odcinkach tego jelita tak aby patrząc z góry można byłobu wyobrazić sobie przekrój elipsy. Jedny słowem poskaluj sobie na jednej płaszczyźnie a nie w przestrzeni. Może wówczs będą bardziej przypominały jelita... \"

yyyyyyy co??

Napisano

sama rana jest nieco za mała...wygląda jakby ktoś mu rozcial brzuch i wyja te jelita siłą...zrob moze wiecej zwisajacej skory ,nie wiem...

Napisano

Pablo : wyglada tak przez to ze zastosowalem inny algorytm antyaliasingu no i nie ma textur.

Sharp : fakt , to mi wlasnie nie pasowalo THX :)

Napisano

bardzo ladnie

jedyne do czego można sie przyczepic to ten flak :P jakbyś zrobił jeszcze jakies inne elementy wystające z tej szpary, a samą szparke bardziej poszarpaną to by to cool wyglądało

Napisano

bardzo mi sie podoba nie iwm co sadza inni ale dla mnie ma atmosfere grozy b. wyczuwalna !!! a texturka to jeszcze poteguje !!!

swietne !!![piwo]

Napisano

Ooo kurde super ci to wyszło jeje jak nałozyłes te texturke krwi ?? jak sie robi takie fajne plamki hehehe

Napisano

Ładne, podoba mi się, ta krew widać, że jest taka wsiąknięta w koszule i jest taka juz skrzepnięta. Troche nie podoba mi się tylko ten dolny napis...

Napisano

Wow fajnaste buciki hehe , podobają mis ie hehe , moze sobie taki kupie hehe , a te sznurówki tess masz ?

Napisano

qlll:)))) tylko przy tych bliznach..moglbys wokol nich dac troche bumpa...zeby bylo widac ze nie sa tak rowno zrosniete....podobnie tak jak zrobiles an ustach :)))

pzodr

Napisano

eee do tych bucikow uzyles teksturki metalu standardowej w maxie? nie pamietam jak sie nazywala, ale podobna do tej twojej :). A co do glowy, to zajawkowo wyglada, pracuj dalej.

Napisano

powiem Ci, że mnie ująłeś tą koszulką Cannibal Corps\'a :) ... no i ta krew - bomba.... mam nadzieję, że skapnie jej ciut na buty?

pozdrawiam[piwo]

Napisano

Petrik, a oko? Skąd wziąłeś źrenicę?....bo ja nieźle się naszukałam i nawet malowałam aż w końcu zrobiłam ze zdjęcia. Oczywiście dużo musiałam poprawić w Photoshopie...

Główka ma uroczy klimacik! Wierzę że ta krewka jest taka czerwona bo płynie!!!!:D

Napisano

Fajne ale faków powinno byc wiecej oo i jeszczee powinny ociekac krwią i rana mogła by byc nie z przodu a z boku i nie rana lecz kawałek ciałą którego braku na skótek...... ( na jakis tam uboczny skutek ) , No ale wogóle jest wypasik na maxa , powarznie super to wyglada ,[piwo][piwo]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności