Skocz do zawartości

Living Death : Harold

Featured Replies

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 10,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co to jest to cos na brzuchu? jakby korale....bo jesli ta sa jelita..too hmm...nie przypiminaja ich wogole...

pzodor

Napisano

O mam pytanie jak robiłęs jelita? jezlie mozesz mi powiedziec bo zajte tex pare flakjów bede musiał dorobic do swojego a sek w tym ze nie wiem jak mam to uczynic hehe :)

Napisano

Petrik, jeżeli jelita zrobiłeś loftem to napewno skalowałeś co pewien kawałek. Proponuję Ci więc skalować na pewnych odcinkach tego jelita tak aby patrząc z góry można byłobu wyobrazić sobie przekrój elipsy. Jedny słowem poskaluj sobie na jednej płaszczyźnie a nie w przestrzeni. Może wówczs będą bardziej przypominały jelita...

Powodzenia[mruga]

Napisano
  • Autor

nie skalowalem co pewnien kawalek, tylko mialem 2 spline\'y (okregi) z roznymi srednicami i dawalem je na przemian jako shape.

\" Proponuję Ci więc skalować na pewnych odcinkach tego jelita tak aby patrząc z góry można byłobu wyobrazić sobie przekrój elipsy. Jedny słowem poskaluj sobie na jednej płaszczyźnie a nie w przestrzeni. Może wówczs będą bardziej przypominały jelita... \"

yyyyyyy co??

Napisano

troszeczke glebsze moglbys dac te nacienica...zeby z daleka bylo widac ze to sa jelita:]

pzodr

Napisano

sama rana jest nieco za mała...wygląda jakby ktoś mu rozcial brzuch i wyja te jelita siłą...zrob moze wiecej zwisajacej skory ,nie wiem...

Napisano
  • Autor

Pablo : wyglada tak przez to ze zastosowalem inny algorytm antyaliasingu no i nie ma textur.

Sharp : fakt , to mi wlasnie nie pasowalo THX :)

Napisano

Heh...widać, że gościu małomowny:)...bardzo ładny model głowy!:D

Napisano

bardzo ladnie

jedyne do czego można sie przyczepic to ten flak :P jakbyś zrobił jeszcze jakies inne elementy wystające z tej szpary, a samą szparke bardziej poszarpaną to by to cool wyglądało

Napisano

bardzo mi sie podoba nie iwm co sadza inni ale dla mnie ma atmosfere grozy b. wyczuwalna !!! a texturka to jeszcze poteguje !!!

swietne !!![piwo]

Napisano

Ooo kurde super ci to wyszło jeje jak nałozyłes te texturke krwi ?? jak sie robi takie fajne plamki hehehe

Napisano
  • Autor

krew ?? to czerwona smuga na texturze :).

jakie plamki ??

Napisano

Ładne, podoba mi się, ta krew widać, że jest taka wsiąknięta w koszule i jest taka juz skrzepnięta. Troche nie podoba mi się tylko ten dolny napis...

Napisano
  • Autor

dzieki

Sharp: ten napis tak wyglada bo dalem za duzy specular level.

Napisano

Wow fajnaste buciki hehe , podobają mis ie hehe , moze sobie taki kupie hehe , a te sznurówki tess masz ?

Napisano

qlll:)))) tylko przy tych bliznach..moglbys wokol nich dac troche bumpa...zeby bylo widac ze nie sa tak rowno zrosniete....podobnie tak jak zrobiles an ustach :)))

pzodr

Napisano

eee do tych bucikow uzyles teksturki metalu standardowej w maxie? nie pamietam jak sie nazywala, ale podobna do tej twojej :). A co do glowy, to zajawkowo wyglada, pracuj dalej.

Napisano

powiem Ci, że mnie ująłeś tą koszulką Cannibal Corps\'a :) ... no i ta krew - bomba.... mam nadzieję, że skapnie jej ciut na buty?

pozdrawiam[piwo]

Napisano

Petrik, a oko? Skąd wziąłeś źrenicę?....bo ja nieźle się naszukałam i nawet malowałam aż w końcu zrobiłam ze zdjęcia. Oczywiście dużo musiałam poprawić w Photoshopie...

Główka ma uroczy klimacik! Wierzę że ta krewka jest taka czerwona bo płynie!!!!:D

Napisano
  • Autor

oko sam malowalem - nieudolnie zreszta , jeszcze poprawie.

a krew troszke sie skrzepla :)

Napisano

właśnie mi się to oczko podoba!

I chwała Ci za to że sam malowałeś ....wygląda super! a włosy tak będą stały?

Napisano

Fajne ale faków powinno byc wiecej oo i jeszczee powinny ociekac krwią i rana mogła by byc nie z przodu a z boku i nie rana lecz kawałek ciałą którego braku na skótek...... ( na jakis tam uboczny skutek ) , No ale wogóle jest wypasik na maxa , powarznie super to wyglada ,[piwo][piwo]

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.