blomd Napisano 11 Wrzesień 2016 Share Napisano 11 Wrzesień 2016 Witam. Jakiś czas temu bawiłem się nad wymodelowaniem i renderami wg mnie jednego z najładniejszych aut Volkswagena - Scirocco. Efekt końcowy poniżej :) + test niebieskiego lakieru Przed MS'em wyglądało to tak: Dalej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 12 Wrzesień 2016 Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Pierwszy render wymiata :) Drugi troszke slabszy, ale i tak trzyma poziom. Model perfekcyjny. Dla mnia praca na front. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Wrzesień 2016 Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Froncik panie. Wrzuc siateczki koncowe jak mozesz. Potem zerkne rendery na komputerze. Bardzo ladne. W czym robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Wrzesień 2016 Share Napisano 12 Wrzesień 2016 (edytowane) model swietny, choc mam wrazenie ze troche odstaje od oryginalu, rendery juz troche gorsze choc ten front z hdrka wymiata Edytowane 12 Wrzesień 2016 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi