hghormone Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Witam. Czy monitory z zakrzywionym ekranem rowniez nadają sie do projektowania w 3D , czy może nie powinno się ich używać do tego celu ? Zaznaczam tez ze monitor ten sluzyl bedzie rowniez do gier. Może moglibyście cos zaproponowac , moj budzet to ok 5tys zl.
Nezumi Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Moim zdaniem do pracy to sie nie nadaje - chyba ze lubisz zgadywac czy linia jest prosta czy niekoniecznie ;) Pogralem troche na takim wyprofilowanym monitorze - zadna rewelacja. Taki gimmick zeby bylo cos nowego i ludzie kupowali. Na twoim miejscu zainwestowalbym raczej w bardzo szeroki, porzadny monitorek - o do gier sie nada i do pracy wiecej miejsca.
hghormone Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 32 cale wystarczy ? Rzeczywiscie sa takie problemy z liniami na takim zakrzywionym ? Ogolnie gralem na takim zakrzywionym i fajnie bylo i ogolnie taki monitor z zakrzywionym ekranem bardzie cieszy oko :)
rice Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 jak jeden 27 to eizo cx270 albo nec pa272w. Jak dwa 27". Asus mg279q/lg 27mb85r
Sebazx6r Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Bierz 2 24. Ja ma Eizo CS 240 i Dell U2414H. Z persepktwy czasy nie wiem czy bym bal juz EIZO bo wiecej zezbie niz renderuje ostatnio. Wp racy mam 2 Dell U2415h
Recommended Posts