Maciek Jutrzenka Napisano 27 Wrzesień 2016 Share Napisano 27 Wrzesień 2016 (edytowane) https://www.behance.net/gallery/43265257/Everyone-see-different czystki na komputerze :D wrzucam stare prace. to kolekcja z przed 2 miesięcy, z zabaw wyszło takie coś :D miałem naklepać więcej ale potem niemiałem czasu i tak przeleżało 2 miechy na dysku więc wrzucam. Edytowane 27 Wrzesień 2016 przez Maciek Jutrzenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 27 Wrzesień 2016 Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Bardzo fajne, milo sie oglada. Moj faworyt to przedostatni render - swietne kolorki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 27 Wrzesień 2016 Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Nareszcie to wrzuciłeś :p Efekty wyszły bardzo ładne, najlepszy jest wg mnie ten w graniastosłupie, czwarty od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Wrzesień 2016 Share Napisano 27 Wrzesień 2016 zdcydowanie klimatyczne i ładnie zaprezentowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 27 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Nareszcie to wrzuciłeś :p Efekty wyszły bardzo ładne, najlepszy jest wg mnie ten w graniastosłupie, czwarty od góry. No czyszcze komputer :D jeszcze kilka projektów będzie w tym tygodniu :D thx ogólnie za opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi