SyntaxError Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Po kilku opniach odnośnie mojego czołgu :D, które były trafne, zabrałem się za coś łatwiejszego. Temtem tej pracy jest mój pokój który mam zamiar stworzyć. Wiadomo że i to nie będzie wypasiona praca ale zawsze postęp i wkońcu mam to o co mi chodziło, a vray nie potrzebny mi jak narazie :D. Coś z oświetlniem mi nie gra, ale to też początek więc wyrozumiałość mile widzina. Następną cześcią pokoju będzie kanapa, przecież muszę gdzieś spać co nie.
illy Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 nie dawaj oswietlenia z zewnatrz skoro robisz tylko rendery testowe, daj kilka omni w srodku bo chwilowo nic nie widac
Luke3D Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Troche zamało fotorealizmu. Gdyby dać Volume Light to by było o wiele lepiej
illy Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 jak moze byc fotorealizm w fazie produkcji gdy nie ma jeszcze materialow?
SyntaxError Posted October 25, 2004 Author Posted October 25, 2004 Troche zamało fotorealizmu. Gdyby dać Volume Light to by było o wiele lepiej heheh foto realizm ja dopiero zaczynam :D
Yansen Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Aj, aj. Nie używaj kamery o tak krótkiej ogniskowej bo strasznie deformuje.
zipper Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 i tak idzie lepiej niz z czolgiem ... :) pochlebiam sobie ze mebelki to moj pomysl :) .... pozdro i pracuj dalej ... jak mowili poprzednicy ... daj swiatlo w srodku ... moze jakies cienie to sie jakis zarys calosci wyloni ...
SyntaxError Posted October 26, 2004 Author Posted October 26, 2004 Dodałem radio które mi gra muzykę, wiem wiem siwiatło juz niedługo poczekajcie !!!!
illy Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 jedno omni i po sprawie, galka od radia kanciata ;p
SyntaxError Posted October 27, 2004 Author Posted October 27, 2004 Jest taka w orginale nic na to nie poradze :P
SyntaxError Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Witam ponownie, dawno mnie tu nie było, ale teraz powracam :D. Niestety poprzednia robota poszła do piachu po formacie kompa. Mały updejt pokój zostanie ukończony, bo gdzie miałbym mieszkać ;)
SyntaxError Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Następny mebelek do koleckcji, teraz kolej na szafe na ubrania.
polka dot Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 oswietlaj moze jakims directem bo niewiele widac teraz
Georgas Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Bardzo ładnie wymodelowałeś te szafy powodzenia w dalszym modelingu i zapraszam do oceny mojego pokoiku :P
SyntaxError Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 Następny element, taka to szafka z okienkami, ale jeszcze nie skończona :/.
Georgas Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Następnym razem niedawaj nieskończonej pracki bo to niema najmniejszego sensu najpierw skończ a potem zamieszczaj a tak pozatym to spoko szafka :]
Georgas Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Następnym razem niedawaj nieskończonej pracki bo to niema najmniejszego sensu najpierw skończ a potem zamieszczaj a tak pozatym to spoko szafka :]
Recommended Posts