SyntaxError Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Po kilku opniach odnośnie mojego czołgu :D, które były trafne, zabrałem się za coś łatwiejszego. Temtem tej pracy jest mój pokój który mam zamiar stworzyć. Wiadomo że i to nie będzie wypasiona praca ale zawsze postęp i wkońcu mam to o co mi chodziło, a vray nie potrzebny mi jak narazie :D. Coś z oświetlniem mi nie gra, ale to też początek więc wyrozumiałość mile widzina. Następną cześcią pokoju będzie kanapa, przecież muszę gdzieś spać co nie.
illy Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 nie dawaj oswietlenia z zewnatrz skoro robisz tylko rendery testowe, daj kilka omni w srodku bo chwilowo nic nie widac
Luke3D Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Troche zamało fotorealizmu. Gdyby dać Volume Light to by było o wiele lepiej
illy Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 jak moze byc fotorealizm w fazie produkcji gdy nie ma jeszcze materialow?
SyntaxError Napisano 25 Październik 2004 Autor Napisano 25 Październik 2004 Troche zamało fotorealizmu. Gdyby dać Volume Light to by było o wiele lepiej heheh foto realizm ja dopiero zaczynam :D
Yansen Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Aj, aj. Nie używaj kamery o tak krótkiej ogniskowej bo strasznie deformuje.
polka dot Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Troche zamało fotorealizmu hehehheahha ;D
zipper Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 i tak idzie lepiej niz z czolgiem ... :) pochlebiam sobie ze mebelki to moj pomysl :) .... pozdro i pracuj dalej ... jak mowili poprzednicy ... daj swiatlo w srodku ... moze jakies cienie to sie jakis zarys calosci wyloni ...
SyntaxError Napisano 26 Październik 2004 Autor Napisano 26 Październik 2004 Dodałem radio które mi gra muzykę, wiem wiem siwiatło juz niedługo poczekajcie !!!!
illy Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 jedno omni i po sprawie, galka od radia kanciata ;p
SyntaxError Napisano 27 Październik 2004 Autor Napisano 27 Październik 2004 Jest taka w orginale nic na to nie poradze :P
SyntaxError Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Witam ponownie, dawno mnie tu nie było, ale teraz powracam :D. Niestety poprzednia robota poszła do piachu po formacie kompa. Mały updejt pokój zostanie ukończony, bo gdzie miałbym mieszkać ;)
SyntaxError Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 Następny mebelek do koleckcji, teraz kolej na szafe na ubrania.
polka dot Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 oswietlaj moze jakims directem bo niewiele widac teraz
Georgas Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Bardzo ładnie wymodelowałeś te szafy powodzenia w dalszym modelingu i zapraszam do oceny mojego pokoiku :P
SyntaxError Napisano 9 Luty 2005 Autor Napisano 9 Luty 2005 Następny element, taka to szafka z okienkami, ale jeszcze nie skończona :/.
Georgas Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Następnym razem niedawaj nieskończonej pracki bo to niema najmniejszego sensu najpierw skończ a potem zamieszczaj a tak pozatym to spoko szafka :]
Georgas Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Następnym razem niedawaj nieskończonej pracki bo to niema najmniejszego sensu najpierw skończ a potem zamieszczaj a tak pozatym to spoko szafka :]
Rekomendowane odpowiedzi