michalo Napisano 8 Listopad 2016 Napisano 8 Listopad 2016 Wygląda świeteni. Fajnie, że się biorą za takie kino. Kto za tym stoi?
osael Napisano 8 Listopad 2016 Napisano 8 Listopad 2016 No! Widzę, że udało się skończyć! Gratulacje! Wygląda obiecująco!
ZirakKhazad Napisano 7 Grudzień 2016 Napisano 7 Grudzień 2016 AlienFX i PI . Trafiłem na informacje, że brały udział jeszcze dwa studia ale nie wiem które...
Silaslogo Napisano 8 Grudzień 2016 Napisano 8 Grudzień 2016 Ogólnie to źle dobrany klucz profilu kolorystycznego, do tego te tandetne oświetlenie. Nie ma tu jakiegokolwiek klimatu.
myth vv och Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Kolejny przykład na to, że polaczki nie potrafią wypracować własnego stylu. Wszystko tu jest zerżnięte i przekalkowane z formuły kina amerykańskiego.
michalo Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Takie czasy - jest jeden lider, reszta go naśladuje. Ale trendy w mediach, w sztuce to rzecz normalna i naturalna.
KICI Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Kalka kalką a ciekawe jak sama historia. Ktoś oglądał?
myth vv och Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Takie czasy - jest jeden lider, reszta go naśladuje. Ale trendy w mediach, w sztuce to rzecz normalna i naturalna. No co zrobisz? Nic nie zrobisz. Tak jest i ch.j;) Cóż za bezkrytyczna postawa, pełnej zgody i harmonii w stosunku do procesów zachodzących we wszechświecie;)
michalo Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Nie zgadzam się z tym ale ogólnie ch. mnie to obchidzi :) Każdy ma swój kosmos, nie?
myth vv och Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Zwiastun filmu powyżej pokazuje, że nie każdy:)
Rekomendowane odpowiedzi