Napisano 7 Grudzień 20168 l AlienFX i PI . Trafiłem na informacje, że brały udział jeszcze dwa studia ale nie wiem które...
Napisano 8 Grudzień 20168 l Ogólnie to źle dobrany klucz profilu kolorystycznego, do tego te tandetne oświetlenie. Nie ma tu jakiegokolwiek klimatu.
Napisano 9 Grudzień 20168 l Kolejny przykład na to, że polaczki nie potrafią wypracować własnego stylu. Wszystko tu jest zerżnięte i przekalkowane z formuły kina amerykańskiego.
Napisano 9 Grudzień 20168 l Takie czasy - jest jeden lider, reszta go naśladuje. Ale trendy w mediach, w sztuce to rzecz normalna i naturalna.
Napisano 9 Grudzień 20168 l Takie czasy - jest jeden lider, reszta go naśladuje. Ale trendy w mediach, w sztuce to rzecz normalna i naturalna. No co zrobisz? Nic nie zrobisz. Tak jest i ch.j;) Cóż za bezkrytyczna postawa, pełnej zgody i harmonii w stosunku do procesów zachodzących we wszechświecie;)
Napisano 9 Grudzień 20168 l Nie zgadzam się z tym ale ogólnie ch. mnie to obchidzi :) Każdy ma swój kosmos, nie?