Napisano 9 Grudzień 20168 l Cześć, chciałbym Was poprosić o wyrażenie swojej opinii na temat produktów, które tworze. Sądzicie, że są fajne i przydatne? Opis jest dostępny creativemarket.com/sitl
Napisano 9 Grudzień 20168 l Myślę, że są fajne i przydatne :) Zwłaszcza color chart - bardzo przydatna rzecz. Śniło mi się takie coś w corelu całkiem niedawno.
Napisano 9 Grudzień 20168 l #sitl Zrób generator kodów kreskowych do AI a zbijesz majątek (rozsądny). Wiem co mówię. Ja kupię pierwszy.
Napisano 9 Grudzień 20168 l Autor W sieci jest sporo dostępnych darmowych generatorów, dla przykładu: https://creative.adobe.com/addons/products/18#.WEq1zYp96Uk
Napisano 9 Grudzień 20168 l O! jaceks dobrze mówi :) sitl, te darmowe (i płatne w większości też) nadają się do d...
Napisano 10 Grudzień 20168 l @sitl E no, darmowy jakiś tam skrypt mam. Działa i używam. Ale skrypty są mało wygodne. Komercyjnych jest mało i są łokrutnie drogie (dlatego, że jest mało). A niedawno do CS6 był tylko jeden. A twoje pluginy są oczywiście bardzo niekiepskie - dobra robota. Pierwszy z nich niedawno byłby mi bardzo pomocny. Kto wie może znowu będę potrzebował...